Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Kırmızı Ot Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxx333xxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi günler . Size bugün tekrar karşılaştığım ve toplamda 3. kez başıma gelen bir olaydan bahsedeceğim. Bildiğiniz üzere kırmızı ot düşürmek ieskisi gibi kolay değil ve fiyatlar arttı. Biz de çeşitli paraları gözden çıkarıp kırmızı ot alıyoruz. Yine bugün 5 adet ot aldım ve maksimum yaşam ödülünü aldım. İlk başta HP yükleniyor ancak , girip çıktıktan veya CH değiştirdikten sonra eklenen hp nin 5 dakika dahi geçmeden kaybolduğunu görüyorum. Ki bu başımai lk kez gelmedi belirttiğim gibi 3. kez oldu.

Şunu da belirteyim bunun vakti dolmadan önce yapmakla alakası yok , ona da özel dikkat gösterdim.

Konu hakkında fikri olan varsa yorumlarını bekliorum.

İyi Forumlar

İyi günler . Size bugün tekrar karşılaştığım ve toplamda 3. kez başıma gelen bir olaydan bahsedeceğim. Bildiğiniz üzere kırmızı ot düşürmek ieskisi gibi kolay değil ve fiyatlar arttı. Biz de çeşitli paraları gözden çıkarıp kırmızı ot alıyoruz. Yine bugün 5 adet ot aldım ve maksimum yaşam ödülünü aldım. İlk başta HP yükleniyor ancak , girip çıktıktan veya CH değiştirdikten sonra eklenen hp nin 5 dakika dahi geçmeden kaybolduğunu görüyorum. Ki bu başımai lk kez gelmedi belirttiğim gibi 3. kez oldu.

Şunu da belirteyim bunun vakti dolmadan önce yapmakla alakası yok , ona da özel dikkat gösterdim.

Konu hakkında fikri olan varsa yorumlarını bekliorum.

İyi Forumlar

Evet bendede öyle oluyordu eskiden yetkiliyi yönlendirdim @Shorty; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
​Hesabında kırmızı ot ile aldığın hp mevcut olduğundan tekrar hp aldığın zaman 2. aldığın hp siliniyor hesabından bu çoğu kişinin ortak sorunu eskilerden aldığınız hp kayıtlı duruyor hesabınızda ve tekrar aldığınızda gidiyor sorun bu

Çözümü nedir peki biraz daha açabilir misiniz ? Çünkü belirtiğim gibi 2 şer hafta bekleyerek yaptım bu 3 denemeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri