kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
romegames 1
romegames
TuZaKK 1
TuZaKK
recepk78 1
recepk78
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mutlu Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwordMaster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 279
Kutsal savaş geliyor! Zengin hediyeler sizi bekliyor!
Etkinlik süresince tek seferde yüklemeniz gereken kupon miktarını aşarsanız birçok ödül kazanabilirsiniz.​
(1) Tek seferde 750 kupon yükleme yaparsan Onur Özü x5,Üst düzey matkap x5, Savaş ruhu tozu x5;
(2) Tek seferde 1500 kupon yükleme yaparsan Onur Özü x10,Üst düzey matkap x5, Savaş ruhu tozu x10,2.seviye eğitim iksiri x3;.
(3) Tek seferde 7500 kupon yükleme yaparsan Nitelik dilek incisi x1, Onur Özü x50,Matkap 3.seviye x5, Savaş ruhu tozu x40,2.seviye eğitim iksiri x5;
(4) Tek seferde 15,000 kupon yükleme yaparsan Nitelik dilek incisi x2, Onur Özü x100,Matkap 3.seviye x10, Savaş ruhu tozu x80,2.seviye eğitim iksiri x10;

2. Etkinlik süresince:

Toplam 50000 puanlık kupon yükleyen oyuncular aktivite bittikten sonra 50 Gerçek·Civciv ileri seviye parçası
Toplam 150000 puanlık kupon yükleyen oyuncular aktivite bittikten sonra 1 ilahi-Tırpan(15 günlük),Gerçek· Ares kalkanı(15 günlük) x1

Tüm bölgelerde birikmiş yüklemelerde ilk 3'e giren oyuncular ek olarak Kutsal Küçük Bogolu sıra dışı 5 yıldızlı petini kazanırlar. (En az sınır 150000 kupon)

Not:
1) Tek seferde yükleme ödülleri, yükleme işleminin yapılmasından hemen sonra oyuncuların posta kutularına gönderilecektir.
2) Birikmiş ödüller aktivite sona erdikten sonra 3-5 iş günü içerisinde gönderilecektir.
3) Özel açıklaması olmayan etkinlik ödülleri bağlıdır.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri