quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Evlilik sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onur912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 452

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler oyunda şamanımla evlendiğim zaman başlarda hersey normal ama yaklaşık 2 saat sonra evlilik kendi kendine bozulmuş oluyor, yani yüzük evanterde ama tıklayınca evli deılsen kullanamassın gibi bişey söylüyor ve yaşlı kadına gittiğim zaman evlenmek istiyorum diye buton çıkmış oluyo yani boşanmış sayılıyorum oyun kendı kendıne bozuyo evliliği :D Bunun bi çaresini bilen varmı ticket attım ama 1 hafta olmasına rağmen pek umurlarında değil cevap yazma zahmetinde bile bulunmuyolar...

Beyler oyunda şamanımla evlendiğim zaman başlarda hersey normal ama yaklaşık 2 saat sonra evlilik kendi kendine bozulmuş oluyor, yani yüzük evanterde ama tıklayınca evli deılsen kullanamassın gibi bişey söylüyor ve yaşlı kadına gittiğim zaman evlenmek istiyorum diye buton çıkmış oluyo yani boşanmış sayılıyorum oyun kendı kendıne bozuyo evliliği :D Bunun bi çaresini bilen varmı ticket attım ama 1 hafta olmasına rağmen pek umurlarında değil cevap yazma zahmetinde bile bulunmuyolar...

Sorun halen devam ediyormu ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri