- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşım bıkmadınmı artık farklı hesaplar açıp yeni server istiyoruz diye konular açmaktan ?
Admin dedi işte yıl başından sonra duyurucaz diye daha neyin peşindesin aceba ?
Nediyosun aslanım sen ne farklı hesapı neyle yedin o güzel kafanı ?
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Adminleri kandıra biliceğinimi sanıyorsun ?
Admin tekrardan IP kontorolu yapıp hesaplarını ortayamı çıkarsın yine
Admin tekrardan IP kontorolu yapıp hesaplarını ortayamı çıkarsın yine
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ne diyosun arkadasım sen ? Sen hic hayatında mmomt2 oynadınmı beni marsta jüpiterde ve voltron da edit gelmeden önce herkez tanır bunu kafana sok canım benimAdminleri kandıra biliceğinimi sanıyorsun ?
Admin tekrardan IP kontorolu yapıp hesaplarını ortayamı çıkarsın yine![]()
Ben senin gibi kücük insanlarla ugrasmıyorum İzmirde internet kafem var buyur gel beklerim arkadaslarımda var malum
Malum internet kafe oldugu icin tek ıpden metin2 ye baglanıyoruz İnternetin ve İnternet oyunlarının ıp leri farklı Admin arkdasınıza sorun bakalım aynımıymıs değilmiymiş Podolski ile
Hı su arada yorum ve level atlamak icin böyle ucuz kelimeleri kullanma size adamlıgı ben ögreticek değilim. Bir daha boyundan büyük işlere kalkısıp rezil olma buda sana ders olsun :
Son düzenleme:
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ne diyosun arkadasım sen ? Sen hic hayatında mmomt2 oynadınmı beni marsta jüpiterde ve voltron da edit gelmeden önce herkez tanır bunu kafana sok canım benimBen senin gibi kücük insanlarla ugrasmıyorum İzmirde internet kafem var buyur gel beklerim arkadaslarımda var malum
Malum internet kafe oldugu icin tek ıpden metin2 ye baglanıyoruz İnternetin ve İnternet oyunlarının ıp leri farklı Admin arkdasınıza sorun bakalım aynımıymıs değilmiymiş Podolski ile
Hı su arada yorum ve level atlamak icin böyle ucuz kelimeleri kullanma size adamlıgı ben ögreticek değilim. Bir daha boyundan büyük işlere kalkısıp rezil olma buda sana ders olsun :
![]()
Burada mesaj ve level kasıcak halim yok mesaj yada level kasıcak olsaydım bunu yapabiliceğim forumda bir çok ve konu mevcut sen kafanı takma böyle şeylere sen önce kendin adam olda sonra başkalarına adamlık öğretirsin madem senin bir alakan yok neden gocunuyorsun ?
Konuyu acan Podolskiiii burada gelip zırlıyan Folll bağlantısı olmasa neden gelip burada bu kadar zırladın ?
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben gocunmuyorum güzel kardeşim adam olmayana adamlıgı zorla ögretemeyiz tabi onun benim hesabım oldugunu idda ediyosun O sayın Admininiz araştırsın baksın bakalım , Admine yalakalık yapıcam diye konunun altına yorum yapma.
Burada mesaj ve level kasıcak halim yok mesaj yada level kasıcak olsaydım bunu yapabiliceğim forumda bir çok ve konu mevcut sen kafanı takma böyle şeylere sen önce kendin adam olda sonra başkalarına adamlık öğretirsin madem senin bir alakan yok neden gocunuyorsun ?
Konuyu acan Podolskiiii burada gelip zırlıyan Folll bağlantısı olmasa neden gelip burada bu kadar zırladın ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)