HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
baya emek var.
Filesi Special adamdan aldığını Belirtseydin iyi olurdusadece editlemişsin Bitek Betalar ekli bi onu gördüm
Ulan senin gibiler yüzünden gelişmiyoruz zaten special adamdan falan almadım bu filesi o adam zaten benden sonra paylaştı açılma tarihine bak !
Ulan senin gibiler yüzünden gelişmiyoruz zaten special adamdan falan almadım bu filesi o adam zaten benden sonra paylaştı açılma tarihine bak !
Dostum İlk Önce Düzgün Konuş Benimle. Geliştirmeyorsan kendini Suçu Bize Atma. Benim Gibilermi Size Diyor Gelişmeyin Gidin Ordan Burdan Çalın. He Bide Şöyle bir durum var Acaba neden ters tepki gösterdin Ben bi konu açsam Kendim yapmış olsam Hiç Kuşkulanmam Derimki Tarihe bak Kim Daha Önce Açmış. Acaba bu kızgınlık neyedir. Şimdi İse işine bak Benim yapacaklarım var. He Şunuda Unutma Gelişmek İstersen Saygılı Olda Biraz Milletine Ulan Diyeceğine Birlik Ol Daha Çok Gelişirsin
Dostum İlk Önce Düzgün Konuş Benimle. Geliştirmeyorsan kendini Suçu Bize Atma. Benim Gibilermi Size Diyor Gelişmeyin Gidin Ordan Burdan Çalın. He Bide Şöyle bir durum var Acaba neden ters tepki gösterdin Ben bi konu açsam Kendim yapmış olsam Hiç Kuşkulanmam Derimki Tarihe bak Kim Daha Önce Açmış. Acaba bu kızgınlık neyedir. Şimdi İse işine bak Benim yapacaklarım var. He Şunuda Unutma Gelişmek İstersen Saygılı Olda Biraz Milletine Ulan Diyeceğine Birlik Ol Daha Çok Gelişirsin
Profilime gelipte çalıntı yazıyorsun buralara gelip special adamdan alınmış yazıyorsun yaşın kaç ya senin ? bilip bilmeden konuşuyorsun madem öyle birdaha olgun ol ve düzgün teşekkür atacağına yaptığına bak ben kimseye paylaşmak zorunda değildim.! Profilime gelip çalıntı yazacaksın ve ben sana hoşgörüyle yaklaşıcam çok komiksin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)