- Konular
- 6,740
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2,176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 509
- MmoLira
- 2,783
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
FİNALElanie, Raphaela, Dadı McReady,Labrador Lessie ve Emily gelmişti sonunda Büyük HadStone Meydanına. Yerde yatanAlicia, elbisesi paramparça edilmiş Minerva ve korkudan ne yapacağını bilemeyenDante ile hoş bir görünüm vardı, doğrusu. Dante paniklememeye çalışıyordu,Alicianın solgun yüzünü gördükçe. Neler döndüğünü biliyordu ve Aliciauyanmalıydı. Orada kalamazdı. Ağlamak istiyordu çünkü yapabilecek hiçbir şeyyoktu. Efendisine yardımcı olamıyordu!Bu gerçek onu yiyip bitirirken,altın sarısı gözler açıldı.Irene diye mırıldandı ve birdenyanındaki Danteyi umursamadan kalktı ayağa, Alicia. Minervaya döndü.Ne o? Astral Seyahatın bittigaliba. Eee kaldığımız yerden devam mı edelim çekilelim mi? Alicia kaşlarıçatık, makasının ucunu burnuna değdirdi ve fısıldamaya başladı. Minerva nesöylediğini duyamıyor ve neler gördüğünü merak ediyordu. Acaba Josemariéyibiliyor muydu? Birden Alicianın arkasında beyaz bir siluet belirdi. Hayran birifade ile baktı herkes o siluete. Siluet büyüdü ve Alicianın üstüne kocamanbir avatar oluşturup tekrar Alicianın bedenine girdi. Kimse bu kadar muazzambir görüntü beklemiyordu. Alicianın saçları o hoş kahverengiliğini kaybetmişbeyazlaşmıştı, solgun vücudu daha da solmuş, altın sarısı gözleri daha çokkoyulaşmıştı.Ben
Ireneye hiç benzemiyorumbu yüzden böyle oldum dedi Alicia mahçup bir ifade ile. Sonra annesine vediğerlerine döndü.Irene
Onun ruhu halen acıçekiyor. Ayrıntıları daha sonra anlatacağım ama önce Minerva ile yapmam gerekenbir iş var. Minervaya döndü. Demek tam birleşme dedikleri buydu. Pekala. İşleri bu noktaya getirmek istemezdimama bunu sen istedin. Tam birleşme pek çok açıdan farklı sonuç doğuran birbirleşmedir. Bunu nasıl göze aldın bilmiyorum ama ikimizde bundan sonrakisonuçlarına katlanacağız.Tam birleşme denilen şey YasakKan denilen şeydi. Bir bakıma bir bedene 2 ruh koyarak sınırları zorlamakoluyordu. Beden geçici olarak ölmüş olan Katile verilirdi fakat zihni halenasıl sahip yönetirdi. Bu bedeni yıpratır ve yaşlanmayı felaket şekildehızlandırırdı. Süresi yapan kişinin enerjisi ile doğru orantılıydı. Aliciahazırladı kendin. Hazır mısın, Irene? Diye düşündü. Biliyordu, büyükbüyükannesi onu duyabiliyordu. Minervada tam birleşmeyi yapmıştı. Ama pek birdeğişim olmamış sadece gözleri koyulaşmıştı. Demek ki Minerva Katiline çokbenziyor diye düşündü Alicia. Ardından da ekledi, senden bu kadar farklıolduğum için üzgünüm, Büyük Büyükanne.Minerva, hançerinisallarken Alicia çok hızlı davranıyordu. Çevik hareketlerle vücutta uzunlukısalı kesikler açıyor, makastan kırt kırt sesleri geliyordu. Minerva bir süresonra Alicianın hızını takip edemedi. Baskın güç farkı çok rahat bir şekildehissediliyordu. Son darbe vurulacaktı ki Alicia tekrar kontrolü ele aldı vedurdurdu. Öldürmeyeceğiz, diye düşündü, Irenenin ruhuna hakim olmak için.Tam gitmeden önce mırıldandıMinerva, Tıpkı o zamanki gibi
Yine merhamet ediyorsun, Beden Terzisi.Bunu söyleyen Minerva mıydıJosemarié mi bilmiyordu ama Alicianın gözünden istemsiz olarak bir yaşyanağını ıslattı. Ağlayanın Alicia olmadığını biliyordu herkes. Minervagülümsedi. Bu gülümsemede onun değildi. Alicia Irenenin gittiğini ruhuhafiflediğinde fark edebilmişti. Kendisinde bir sorun yoktu ama Minerva pekiyideğildi. Yaşlanmıştı. Şimdiden 60larının başında bir kadın gibi gözüküyordu.Ö-ölmeyeceksin değil mi? dedi titrek bir sesle Alicia. Ne olursa olsun yinedeonun ablasıydı ve ona değer veriyordu.Biliyor musun
dedi Minerva.Sesi yaşlı bir nineninki gibi çıkıyordu.Katil Atam, Josemarié adındaKatil Hanım lakaplı bir kadındı. Kadınlardan nefret ediyordu çünkü eşini hoşbir kadın çalmıştı ondan. Irene ona tanıdığı tüm kadınlardan farklı davrandı.Kadınlar dünyanın en kutsal varlığıymış gibi. Ama o da erkeklerden nefretediyordu, nedenini bilmiyorum ama onu çılgına dönüyordu. Josemarié bir adamaaşık oldu. O adamın kalbi ise Irenedeydi. Irene de bu adamı seviyor amaarkadaşı Josemarié seviyor diye söylemiyordu. Mamafih bir gün karşı karşıyagelmek zorunda kaldılar. Irene son darbeyi vurmamıştı ama Josemarié eğer benihayatta bırakırsan yine seni öldürmeye peşinden gelirim, bu yüzden öldür vebeni bu azaptan kurtar demiş
Josemariénin sevdiği adam Dantenin büyükbüyükbabasıydı. Ve o adam ismi James Leander- Josemariéye ve Ireneye olanlaryüzünden hep suçluluk duydu. Ölmeden önce şöyle demiş Irene kendi için en zorgörevin değer verdiklerin için başkalarını öldürmek olduğunu söylerdi.Josemariéye verdiği değer ve onu benim gibi biri yüzünden öldürmek zorundakalması, daha sonra geçmişinde çektiği acılarla beraber Irenenın ruhu acıçekiyor. Irenenin ailesini artık Leanderlara emanet ediyorum. Onu ve acıçeken ruhunu huzura kavuşturun. Katil Kanı taşıyıcısı bu korkunç acıyı,üzüntüyü miras alacak. Bu onun bedeli. Onu mutlu edin. Alicia daha fazlatutamamıştı gözyaşlarını. Demek gerçek buydu. Demek bu yüzdendi. Ama içinde birrahatlık daha duydu. Bu ona ait olan bir rahatlama değildi. İçinde ona ait olanbir çığlık yoktu. Ireneydi o. Ruhu bağırıyordu. Özür diliyordu. Jamesten, Annieden, Anna veJosemariéden. Son bir şey
dedi Minerva. Artık zamanı dolmak üzereydi.Sen benim için çok önemliydin,güçlü olmanı istedim. Seni herkesten korumak istedim hatta gerekirse kendimdenve bencilce isteklerimden bile. Üzgünüm. Bu Minerva Blooseun son sözleriydi.Noah Ulmar, efendisinin yanına çöktü. Onun gibi asil bir efendi bir dahagelemezdi. Bundan sonraki yaşamını, efendisinin kesin talimatlarına uyarakEmily Jaeger, Raphaela Jaeger ve Elanie Jaegerı koruyacaktı. Alicia? Ah onunzaten Dantesi vardı.Benim halen anlamadığım bir şeyvar, makasa ne söyledin de seni bu ruhani güç ile doldurdu ve Minerva gibinasıl yaşlanmadan bu işten sıyrıldın? dedi Haru, sinsice Alicianın yanınagelerek. Alicia tüm sesler kulaklarında uğuldarken onu nasıl duyduğunubilmiyordu. Delikanlıya baktı.Haru bu kızın gerçekten çokkorkunç olduğu kanısındaydı ama işin tuhaf kısmı öyle bir bakış sonrasıIrenenin ruhu o makastaydı ve acı çekiyordu. Eğer benimle birlikte Minervayıyenerse onu bu acısından kurtaracağımı söyledim. Aslında Minervanın bir şeylerbildiğini biliyordum ve bunu anlattırabileceğimi umdum.Sesi giderek kısılmıştı
Minerva kelimesi bile her şeyiyleiçini acıtıyordu. Irene ve Josemarié, Alicia ve Minerva. Tarihin oyunu muydubu? Anlamıyordu. Nasıl böyle bitebilirdi? Gözlerini yumdu.Böyle olmak zorundaydı. Kendinibu düşünceye alıştırmaya çalışırken bu sefer Niye yaşlanmadım? diyemırıldandı. Annesinin lafı gelmişti aklına. Sen özelsin. Katil Kanını mirasalmamıştı. O şekilde doğmuştu belki de bu yüzdendi, kim bilir? Dahaaydınlanmamış pek çok nokta vardı. Fakat aldığı bu acı mirası bir daha kimsenintaşımayacağı gerçeği çok rahatlatan bir şeydi. Danteyi taradı altın sarısıgözler. Genç adam kıza doğru koştu ve kollarlının arasına aldı onu.Hanımefendi diye söze başladıama devamı dudaklarını örten dudaklar yüzünden devamı gelmedi. Bir süre sonranefes nefeseydiler. Aliciayı yere indirdi. Kızaran yüzüne rağmen efendi havasınabürünerek, Bundan sonra bazı kurallarımız olacak dedi. Dinliyorum.
1. Madde: Bana efendim demek yok-Hanımefendi olur mu? Hayır.İsmimle hitap edeceksin. 2. Madde: Sözümü kesmeyeceksin-Ben zaten asla Hanımefendiminsözünü kesmem. Alicia hangisine daha çok sinirlense bilmiyordu. Her neyse diyedüşündü.3. Madde: Artık hizmetkarımdeğilsin, özgür bırakıyorum seni. Çünkü ikimizde bu yükten kurtulduk- Kabul etmiyorum.Ha? Alicia gülümseyerek neydensöz ediyorsun, Dante? Artık özgürsün! Bana ihtiyacın yok-Ağzına yalan yakışmıyor. Benhizmetkarın olarak kalmak- hayır. Ben senin sevgilin olmak istiyorum. Seniseviyorum, Hanımefendi- yani Efendim. Ah, şey yani Alicia. Genç kız kıkırdadıama sonra Emily sözleri duymuş katı bir sesleToparla. Bir kıza böyle miteklif edilir? Kendinizden utanmalısınız, bayım diye ayıplamaya başladı.Alicia gülmemek için kendini zor tutuyordu. Bacak kadar çocuktan azar işitenDantenin ifadesi görülmeye değerdi. Dante de Elbette. Çok haklısınız, Leydimdiyerek Aliciaya döndü tekrar.Boğazını temizledi. Tamsöyleyecekti ki Alicia kollarını boynuna doladı ve Seni seviyorum,Hizmetkarım. Hep benimle kal, Dante. Dedi. Son kısmını sadece onun duyacağıbir biçimde söylemişti.Sizi seviyorum, Efendim dedigenç kızın dudaklarını öperken.Alicia, hayatında bir tekbabasına değer vermişti. Dedi Bayan Jaeger onları izlerken.Babası ölünce yerini Minervadoldurdu. Ve Minerva gidince Dante. Şimdi Danteyi kaybetmeyi göze alamazdı.O zaman hayatında en değer verdiğikişi şimdi Dante. Dantenin onun yanında olması gerekiyordu. Ama kusursuzbeyimiz bunu göremedi! Öfke ile soludu Raphaela.Yinede Min-Chan için çoküzüldüm dedi Emily. O, Minervayı hep Aliciadan dinlemişti. NasılMükemmel Bir Abla olduğunu Nitekim Aliciamükemmel abladan çok uzaktı. Alicia başta fark edemese de Emily anlamıştı.Zeki bir kızdı. Minerva gerçekten harika biriydi.Bu olayda böyle kapandısanırım.Bayan Jaegerde böyle olmasınıumuyordu ama içinde onu huzursuz eden bir his vardı.Ve genelde hisleri hep haklıolurdu Gençler teknik arızadan ötürü kusur bakmayınnn
Her neyse bölümleri düzelttim
hee final deyi surat asmayın ikinci sezonu olacak hikayenin
ve yeni böir hikaye daha
KEyifli okumalar
1. Madde: Bana efendim demek yok-Hanımefendi olur mu? Hayır.İsmimle hitap edeceksin. 2. Madde: Sözümü kesmeyeceksin-Ben zaten asla Hanımefendiminsözünü kesmem. Alicia hangisine daha çok sinirlense bilmiyordu. Her neyse diyedüşündü.3. Madde: Artık hizmetkarımdeğilsin, özgür bırakıyorum seni. Çünkü ikimizde bu yükten kurtulduk- Kabul etmiyorum.Ha? Alicia gülümseyerek neydensöz ediyorsun, Dante? Artık özgürsün! Bana ihtiyacın yok-Ağzına yalan yakışmıyor. Benhizmetkarın olarak kalmak- hayır. Ben senin sevgilin olmak istiyorum. Seniseviyorum, Hanımefendi- yani Efendim. Ah, şey yani Alicia. Genç kız kıkırdadıama sonra Emily sözleri duymuş katı bir sesleToparla. Bir kıza böyle miteklif edilir? Kendinizden utanmalısınız, bayım diye ayıplamaya başladı.Alicia gülmemek için kendini zor tutuyordu. Bacak kadar çocuktan azar işitenDantenin ifadesi görülmeye değerdi. Dante de Elbette. Çok haklısınız, Leydimdiyerek Aliciaya döndü tekrar.Boğazını temizledi. Tamsöyleyecekti ki Alicia kollarını boynuna doladı ve Seni seviyorum,Hizmetkarım. Hep benimle kal, Dante. Dedi. Son kısmını sadece onun duyacağıbir biçimde söylemişti.Sizi seviyorum, Efendim dedigenç kızın dudaklarını öperken.Alicia, hayatında bir tekbabasına değer vermişti. Dedi Bayan Jaeger onları izlerken.Babası ölünce yerini Minervadoldurdu. Ve Minerva gidince Dante. Şimdi Danteyi kaybetmeyi göze alamazdı.O zaman hayatında en değer verdiğikişi şimdi Dante. Dantenin onun yanında olması gerekiyordu. Ama kusursuzbeyimiz bunu göremedi! Öfke ile soludu Raphaela.Yinede Min-Chan için çoküzüldüm dedi Emily. O, Minervayı hep Aliciadan dinlemişti. NasılMükemmel Bir Abla olduğunu Nitekim Aliciamükemmel abladan çok uzaktı. Alicia başta fark edemese de Emily anlamıştı.Zeki bir kızdı. Minerva gerçekten harika biriydi.Bu olayda böyle kapandısanırım.Bayan Jaegerde böyle olmasınıumuyordu ama içinde onu huzursuz eden bir his vardı.Ve genelde hisleri hep haklıolurdu Gençler teknik arızadan ötürü kusur bakmayınnn
Her neyse bölümleri düzelttim
hee final deyi surat asmayın ikinci sezonu olacak hikayenin
ve yeni böir hikaye daha
KEyifli okumalar