BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Windows 8 Oyuna Girmeme Sorunu..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byghost878
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 923
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

S.a arkadaşlar ben elym2 girerken full packı indirdim giriş packı indirdim denedim yeni mt2 kurdum denedm olmadı bilgisyar özellikler gelşmiş sistem ayarları veri yürütme engellemesi bunu da denedim uyumluluk sorununu bunuda denedm fakat metin2.exe tıklayınca hiçbirşey gelmiyor.bu arada işletim sistemim w8 yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

win 8.1 de daha önce bir sorun vardı fakat şuan öyle bir sorun yok bende win 8.1 kullanıyorum sorunsuz giriyorum güvenlik duvarını kapatıp varsa virüs programını kapatıp dene

devam ederse video paylaşım yaparsan daha net anlaşılır

bu video daki adımları uygulayın uyumluluk sorunundan dolayı bu hatayı alıyor olabilirsiniz.

Hata vermiyo demiştin hiçbir ekran gelmiyorsa desteklemiyordur win güncelleştirmelerini ekran kartı güncelleştirmelerini yap bunları yaptıkdan sonra oyunu kurup çalıştırmayı deniyebilirsin. Birde virüs programı kullanıyorsan programı devre dışı bırak bazen açmıyor.

S.a arkadaşlar ben elym2 girerken full packı indirdim giriş packı indirdim denedim yeni mt2 kurdum denedm olmadı bilgisyar özellikler gelşmiş sistem ayarları veri yürütme engellemesi bunu da denedim uyumluluk sorununu bunuda denedm fakat metin2.exe tıklayınca hiçbirşey gelmiyor.bu arada işletim sistemim w8 yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.
Arkadaşım bende win8 kullanıyorum ve herhangi bir hata almıyorum, Belki uyumluluk sıkıntısı yapmıstır bazen yapabılıyor, metin2.exe sağ tıkla uyumluluk sorununu gider de , olmazsa kullandıqın virüs proğramını kapatıp dene %90 olacaktır çünkü genellıkle sorun antivirüsten kaynaklanıyor, Genelde (Metin2client.bin) virüs die engelliyor ve açmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri