HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Angut kelimesi senin için iltifattır. Araştırırsan bunu anlarsın.
Ek olarak zaten fake hesapsın, 16 mesajından 10 tanesi büyükweb ten almayın olan birisi için çok daha ağır sözler söylenir ama burada değil
Yakında anlarsın ne demek istediğimi.
Ben buradayım, burada olmaya devam edeceğim turkmmo da ki en uzun süredir sıkıntısız hizmet veren 2-3 firmalardan birisiyim. O yüzden kendinizi yırtsanız da bu böyle ve değişmeyecek. Cıyaklamaya devam edebilirsin. (Yada havlamaya)
Ek olarak zaten fake hesapsın, 16 mesajından 10 tanesi büyükweb ten almayın olan birisi için çok daha ağır sözler söylenir ama burada değil
Yakında anlarsın ne demek istediğimi.Ben buradayım, burada olmaya devam edeceğim turkmmo da ki en uzun süredir sıkıntısız hizmet veren 2-3 firmalardan birisiyim. O yüzden kendinizi yırtsanız da bu böyle ve değişmeyecek. Cıyaklamaya devam edebilirsin. (Yada havlamaya)
Mod lar lütfen artik bir dur diyin su duruma buyukweb sizin müsteriniz diye her önüne gelene agzini bozup turkmmo gibi bir platform da insanlari bir hic olarak görüp konusmasina daha ne kadar müsade edeceksiniz ? 1 kerede kabullen be kardesim kimse 4/4 lük degildir sen bir firmasin ve adam sordugu icin bizde eksigin olanlari yaziyoruz sen kimsinde bilgi veren insanlara küfür edip hakaret ediyorsun diger konulardada küfür etti gene hic bir islem yapilmadi artik yeter eger böyle devam edecekse lütfen beni banlayin veya üyeligimi silin de bende kurtulim böyle bir emeksiz ortamdan adam gelecek müsteriye dangalak angut diyecek ve söyledigi ile kalacak lütfen artik müdahale edin yada benim hesabimi banlayin veya silin !!!!
Son düzenleme:
Konu altından multi üyeliklerle gelip firmayı karalamaya çalışanlar,
Hakaret içeren mesajlar kullananlar
Uyarı amaçlı hesapları kapatılmıştır.
Hakaret içeren mesajlar kullananlar
Uyarı amaçlı hesapları kapatılmıştır.
Buyukweb İyidir arkadaslar ben 6 ay calıstım gayet ilgililer tavsiye ederim. ama web paneli iyi degil ona bir sey demem
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)