Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

[cBaraN] Türkçe Bayt Kontrollü Yedeklemeli Diff Patcher!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cBaraN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,
Önceki hesabımı kullanmamaya başladığımdan beri bu yeni hesabımla açacağım ilk konu :) Çoğunuz Almanların paylaştığı Almanca veya ingilizce diff patcher kullandığını fark ettim ve verdiği en basit hatada dahi çözümsüz birşeymiş gibi forum forum gezdiğini gözlemledim.Ve bu yüzden kolları sıvadım :D Bana ait olan "Diff Patcher" tamamen türkçe ve diğerlerine bakarsak özellikler bire bir aynıdır.Ve her hangi bir diff yanlış ise hangi satırda hata olduğunu size bildirir.Umarım işinize yarar.Keyifli kullanımlar ve günler dilerim :)

İndirme linki;
Virüstotal;

Çalıştığına Dair Kanıt;

vd31r.png

NOT! 51 VirüsProğramından taranıp 3 adet virüs bulmuş neye yaradığını bilmiyorum ama proğram bende herhangi bir hata vermedi istemeyen indirmesin.
İyi kullanımlar arkadaşlar.Sizden ricam proğramda olan hataları veya eklenmesini istediğiniz özellikleri bana facebook veya skype adresimden bildirmeniz ve benimde çözümleri paylaşmam veya proğramı geliştirmem.

Facebook;
Skype; can.baran20

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri