- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yaklaşık 3 gün önce Metin2 yi açıp oyuna girdim 15 saniye sonra attı ve hackshield detect game hack hatasını verdi, başta önemsemedim ama ikinci defa oldugunda araştırdım buldugum veriler Pcden HACK içerikli bir dosya felan vardır dediler ve bende aramalarda tek Proces Hacker programını buldum bu program herhangi bir hile degil yani herkez bilir bu programı pcnin çalışmasındaki arka plandaki programları gösteren programdır.
Ben bu programı kaldırınca düzeldi hata Hack shield bu uyarıyı alırsan sana ban atar otomatik diyorlar böyle saçma birşey olurmu arkadaşlar. Bu
konuyla bilgisi olan Gerek ADMİN, gerek MODERATÖR arkadaşlardan ricam bir kere bu yüzden ban atılırsa çok kişi banlanır. 97 lvl çar emek verdik yaptık çok tereddütlüyüm lütfen MODERATÖRLERDEN ricam bu konuyla ilgili açıklama yapsın durum çok ciddi.
Ben bu programı kaldırınca düzeldi hata Hack shield bu uyarıyı alırsan sana ban atar otomatik diyorlar böyle saçma birşey olurmu arkadaşlar. Bu
konuyla bilgisi olan Gerek ADMİN, gerek MODERATÖR arkadaşlardan ricam bir kere bu yüzden ban atılırsa çok kişi banlanır. 97 lvl çar emek verdik yaptık çok tereddütlüyüm lütfen MODERATÖRLERDEN ricam bu konuyla ilgili açıklama yapsın durum çok ciddi.
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yokmu bilgisi olan arkadaşlar güncel tutun lütfen ?
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
cevap için teşekürler :ka19:
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
dostum http://www.turkmmo.com/metin2-teknik-yardim/2885756-hack-shield-update-error-hatasi-100-a.html bu linktekini dene %60 70 felan olucaktır olursa linkteki konuya rep atarsan süper olur 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)