TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Wslik Server Filesi DoqanV6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan forum80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Full Pack Düzenleniyor Hemen Kusura Bakmayın Baya Geç Oldu Ama

APO444'ün Files'i ama geliştirdiklerini düşünüyorum. Arkadaşlar incelemekte yarar var :) Bir de mini ve full patc açılsa iyi olurdu :)

ARKADAŞLAR UYANIK SANIYORLAR BU FİLES PAYLAŞANLARIN GENELİ KENDİLERİNİ VE ZATEN PAYLAŞIM YAPANLARIN ÇOĞUDA AÇIK KOYARAK SERVERLARA ERİŞİP İSTEDİKLERİNİ YAPABİLİYORLAR SAKIN RESİMLEREDE ALDANMAYIN DİKKATLİ OLUN YAHU YETER

quest dosyasının içindeki gm.lua ve questing.lua yı silin kullanacaksanız bu filesi eğer silmezseniz XxX adında bir karakter açıldığında gm bazında ki bazı hakları kazanmış olur buda sizler için hiç iyi olmaz :

gm.lua:

quest gm_list begin
state start begin
when login begin
local gms = {
{"XxX"}
}
for i=1, table.getn(gms), 1 do
local name = gms[1]
if name == nil then
return name
end
cmdchat('SetTeamOffline '..name)
end
loop_timer("check_gm", 10)
end
when check_gm.timer begin
local t_gms = {
{"[TL]XxX"},
{"[TL]XxX"},
{"[TL]XxX"}
}
for i=1, table.getn(t_gms), 1 do
local t_name = t_gms[1]
if t_name == nil then
return t_name
end
if game.get_event_flag(t_name) == 1 then
cmdchat('SetTeamOnline '..t_name)
else
cmdchat('SetTeamOffline '..t_name)
end
end
end
when login with pc.is_gm() begin
local name = pc.get_name()
game.set_event_flag(name, 1)
end
when logout with pc.is_gm() begin
local name = pc.get_name()
game.set_event_flag(name, 0)
end
end
end

bu gm.lua ve questing.lua yı silin farklı bi game 2089 kullanın auth dosyasını silin tek bir game yeterli

Kardeşim eline, yüreğine sağlık gerçekten çok büyük bir problemi aydınlatmışsın. Questing.lua yı hiç incelememiştim. Hakikaten tablolara yönelik çok komut var. Ama silince bir problem çıkarır mı onu bilmiyorum henüz denemedim. Arkadaşlar eğer dosyanızda gm.lua var ise onu sadece honkonglist veya m2dev içerisinden kaldırmanız yeterli olmayabilir. Object içerisinden ismi ile arama yaparsanız daha sağlıklı bir temizli yaparsınız. Örnek: quest gm_list begin bu şekilde bir dosyanın aramasını gm_list şeklinde yapınız. gm.lua dosyası olanlarda zaten object içerisinde 2 tane mevcut yani ben 2 tane buldum. Questlerinizi iyi inceleyin açıklar varsa onları sadece quest dosyasını silere veya honkonglisten kaldırarak değil aynı zamanda start dosyalarını da kaldırarak silebilirsiniz. İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri