TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Wslik Server Filesi DoqanV6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan forum80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Of sen cokmu akıllısın ya.

şimdi mal diyecem orda gördügün gmn.lua dosyası ne işe yarıyor biliyor musun gerizekalı o sadece bir nick hiçbir üyelik vb birşeyi yoktur arkadaşlar o fonksiyonun amacı sitedeki Takım olan kısımda işlev görüyor sadece mal

questing.lua tehlikeli bi dosya deil bi çok quest fonksiyonu çalışıyı o dosya üzerinden ama diğer lua dosyasınıda bilemem incelediğim kadarıyla oda zararlı deil aynı hesabı admin yan hesap açar onda durur sorun olmaz normalde yazdığın lua pack sistemi üzerindeki gm listesinin quest bağlantısıydı

zaten çok iyi anlayan biri çıkacağını sanmıyordum ki ilk av kendini belli etti

bu gibi şeylere cevap verebilmek için epey gelişme katetmek lazım ondan dolayı boşa yorum yazmayalım

ve tekrar söylüyorum arkadaşlar kullanacaksanız filesi dediklerimi uygulayın yoksa vah edersiniz bunun gibi kötü niyetli paylaşımcılar çok var geneli neredeyse bu şekilde ona göre dikkat edin

zaten çok iyi anlayan biri çıkacağını sanmıyordum ki ilk av kendini belli etti

bu gibi şeylere cevap verebilmek için epey gelişme katetmek lazım ondan dolayı boşa yorum yazmayalım

ve tekrar söylüyorum arkadaşlar kullanacaksanız filesi dediklerimi uygulayın yoksa vah edersiniz bunun gibi kötü niyetli paylaşımcılar çok var geneli neredeyse bu şekilde ona göre dikkat edin

o dosyaların nolduğunu öğren sn önce bu dosyalar şuan forumdaki yeni fileslerin nerdeyse hepsinde war

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri