HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
mavi veya yeşil mdl su soğutma sistemi veya bllaster mdo model modifiya kasaları yapabilirsin makinana ilk mesajda yazmayı unuttum 7-8 küsur milyara denk geliyo ama beklentilerinin üstünde bi pc keyfi yaşıyon şahsen bn kardeşime geçen yıl aldım 3 ila 5 gün sürekli açık kalabiliyo saatlerce çalışsa bile ısınmıycak bi kasa ama belli bi süre sonra malumun normal pc olduğu için anakart zarar görebilir
![]()
Bu pc değil canavar gibi ölüm makinesi çok beğendim

mavi veya yeşil mdl su soğutma sistemi veya bllaster mdo model modifiya kasaları yapabilirsin makinana ilk mesajda yazmayı unuttum 7-8 küsur milyara denk geliyo ama beklentilerinin üstünde bi pc keyfi yaşıyon şahsen bn kardeşime geçen yıl aldım 3 ila 5 gün sürekli açık kalabiliyo saatlerce çalışsa bile ısınmıycak bi kasa ama belli bi süre sonra malumun normal pc olduğu için anakart zarar görebilir
![]()
Sıvı soğutmalı kasaların değeri bin tl zaten bırakta 4 bin olsun toplamı

Sıvı soğutmalı kasaların değeri bin tl zaten bırakta 4 bin olsun toplamı![]()
özel yapım kasaların değeri 10-12 bin tl yi bile geçebiliyo gösterdiğim standart bi kasaydı

özel yapım kasaların değeri 10-12 bin tl yi bile geçebiliyo gösterdiğim standart bi kasaydı![]()
Biliyorum benim verdiğim fiyat normal ev bilgisayarı içindi fazlasına gerek yok önemli bir iş yapmıyorsan
Ama şaka bir yana katkısı kadar görünüş olarakta süper bir şey 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)