- Konular
- 1,697
- Online süresi
- 1h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 132
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yetkili arkadaşlar abilerim ablalarım. Bi ban affı yapın lütfen
30 gün ban yedim ely2 de ayın 28 inde 
Bi ban affı yapında millet oyuna dönsün
Şuan 2 set var biri şaman biri bhızlı sura set.
Ama şamandan fazla zevfk almıyorum bhızlı sura setde ise çok yatıyorum hiç zevfkli olmuyor
Oyundan soğuma derecesine geldim nerdeyse.
@Admin abicim benden yaşca büyüksün hatta çoğu kişiden. Bir ban affı gelicekmi yakında ?
30 gün ban yedim ely2 de ayın 28 inde 
Bi ban affı yapında millet oyuna dönsün
Şuan 2 set var biri şaman biri bhızlı sura set. Ama şamandan fazla zevfk almıyorum bhızlı sura setde ise çok yatıyorum hiç zevfkli olmuyor
Oyundan soğuma derecesine geldim nerdeyse.
@Admin abicim benden yaşca büyüksün hatta çoğu kişiden. Bir ban affı gelicekmi yakında ?
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Ban affı olursa da sınırsız engellenen hesaplara olur.Süreli engellenmiş hesaplar için banned affı saçma olurdu
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Doğru diyor. Çarın süreli banlandıysa zamanı beklemen gerekir. eğer süresiz engellendiysen kusura bakma ama hak etmişsindir. Eğer her isteğe göre ban affı olsaydı oyunda ban yemenin anlamı kalmazdı. Ban affı ile ilgili bir çok konu açıldı oraya bakmanı tavsiye ederim. Zaten böyle durumlar duyurularda bildirilir. Ordan takip et.Ban affı olursa da sınırsız engellenen hesaplara olur.Süreli engellenmiş hesaplar için banned affı saçma olurdu
- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
Doğru diyor. Çarın süreli banlandıysa zamanı beklemen gerekir. eğer süresiz engellendiysen kusura bakma ama hak etmişsindir. Eğer her isteğe göre ban affı olsaydı oyunda ban yemenin anlamı kalmazdı. Ban affı ile ilgili bir çok konu açıldı oraya bakmanı tavsiye ederim. Zaten böyle durumlar duyurularda bildirilir. Ordan takip et.
İşte bir dahaki sefere hakaret veya küfür etmeden önce iki kere düşünmenize sebep olan durum budur eğer zırt pırt ban affı çıksaydı şimdiki kadar seviyeli bir ElyMt2 olmazdı ama yinede ban cezasına itiraf etmek istiyorsanız
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
" Hesabım Kapatıldı " bölümüne ticket atabilirsiniz.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...