- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ergenmi
HAhaha Sen bu oyunun gelirini ve giderini biliyormusun ? Server birleştirmek para değilde yeni server acmakmı masraf hadi yürü git yoluna 
HAhaha Sen bu oyunun gelirini ve giderini biliyormusun ? Server birleştirmek para değilde yeni server acmakmı masraf hadi yürü git yoluna 
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
@admin; oyun ile ilgilenmiyor sanırım zaten ilgili olsa herkezin soruları cevap bulurdu mesajlara cevap gelirdi admin açık oluyor diyoruz bişey der bi bakmışık yine kapatıp gitmiş oyuncular umurunda değilki yeni bir server açsın admin bakıyor sadece nasıl para kazanırım diye oyuncuların düşünceleri sorunları umurunda değil galiba
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/mmomt2/2700588-sizcede-yeni-server-acilmasi-iyi-olmazmi.html
Bu eski konuda Sömestr tatilinde yeni server açma gibi bi planımız var diyen Adminimiz -
http://www.turkmmo.com/elym2-genel/2865097-somestr-tatilinde-yeni-server-acmayi-planliyomusunuz.html
Bu konuda ise sert bi şekilde cevabını veriyor.
Bizim devrimizde Erkegin agzından laf bir kere çıkar biz böyle bildik , böyle gördük , böyle öğrendik.
Eğer şimdi Serverlerimizi birleştirdik , yeni server acamayız , 'Açarsak Editli Olur' ''Çünkü Para Kazanmamız Lazım'' Dersiniz.
Eğer bir oyun acıyorsanız Userlerin sözünüzde lafınıda dinlemek zorundasınız. Bi adminin actıgı konuya 50 yorum üstü zor geliyorken İlk konuda İse 50 den yukarı yorum gelmiş 50 user nedemek ? Sadece 50 user degil Mmomt2 = Ely metin2de Yeni server açılmasını istiyen bir sürü user var.
Size son olarakda şunu söylemek isterim adamlık baska birşeydir erkeklik baska birşey , Adam dedigin lafının arkasında durur bunuda unutmayın - FoLLowsMe:ka19:
İyide emrah abi şuan acmıcam falan demedi ki görüşlerinizi belirtin dedi 3 kagıtcılık yok yani 3 server var zaten bak emrah abının mesajını alıntı olarak gösterem ;
Al buda konu linki adamın arkasındanda konusmayın lütfen ; http://www.turkmmo.com/ely-metin23/2869876-yeni-server-acilma-istegi-ely4-13.html#post15740737 @admin;Açıklama yapılacak bir durum yok arkadaşlar sizler görüşlerinizi bildirmeye devam edin lütfen.
Fakat bu saatten sonra bir server açacaksak bunun tamamen editsiz olacağının garantisini verebilirim size.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 877
- Online süresi
- 2h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 993
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 281
- MmoLira
- -801
- DevLira
- 0
Sert bi üslub göremedim ben süper modum düzgünce cevabını vermiş kurallar gereği ve eğer yeni bir server açılacaksa bu editsiz olacaktır. Admin sözü 

- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,769,735
- DevLira
- -3
Abicim kafanmı güzel ? Alkol alarakm girdin foruma nedir ?
Adminden kastın ben değilim herhalde diğer yetkili arkadaşlar. Verdiğin konularda benim mesajım bile yok bu 1
2. olarak zaten yönetimdeki arkadaşlarımın yazdığı gibi yeni server açılacsaksa tamamen editsiz olacak diye belirttim neyin kavgasındasın ?
Son olarakta multi üyeliklerle destek verdirmek yakışmıyor delikanlıya
Adminden kastın ben değilim herhalde diğer yetkili arkadaşlar. Verdiğin konularda benim mesajım bile yok bu 1
2. olarak zaten yönetimdeki arkadaşlarımın yazdığı gibi yeni server açılacsaksa tamamen editsiz olacak diye belirttim neyin kavgasındasın ?
Son olarakta multi üyeliklerle destek verdirmek yakışmıyor delikanlıya
Evrimmm and Cix4545 and Yotup34 and CCCYPARUSCCC sharing the same computer. No soup for you! and you! and you!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)