Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Sayın TURKMMO Sakinler Ben Counter Strike 1.6 gircem fakat sxe açıyorum oyuna giriyorum ama malesef bi servera girince bilgisayar donuyo yani o dolma şeyi varya oyuna girerken ora takılı kalıyo sizce neden ?
not: işlemi sonlandırdan kapatabiliyorum :S
not: işlemi sonlandırdan kapatabiliyorum :S
Yapmanız gereken ;
Öncelikle bilgisayarınızda Counter-Strike 1.6'ya ait ne varsa kaldırın. sXe'yide kaldırın. Sonra Anti-Virüs programı kullanıyorsanız devre dışı bırakın. Sonra internetten en temizinden bir Counter-Strike 1.6 indirin ve kurun. Sonra v23 patch indirin ve Counter-Strike'a kurun. Sonra sXe'nin son sürümünü indirin ve kurun. Tekrar deneyin olacaktır.
Öncelikle bilgisayarınızda Counter-Strike 1.6'ya ait ne varsa kaldırın. sXe'yide kaldırın. Sonra Anti-Virüs programı kullanıyorsanız devre dışı bırakın. Sonra internetten en temizinden bir Counter-Strike 1.6 indirin ve kurun. Sonra v23 patch indirin ve Counter-Strike'a kurun. Sonra sXe'nin son sürümünü indirin ve kurun. Tekrar deneyin olacaktır.
Yapmanız gereken ;
malesef olmadı :S
malesef olmadı :S
O zaman sorun ya indirdiğiniz Counter-Strike'tadır ya da bilgisayarınızda yüklü bulunan bir program sXe'yi bozuyordur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)