xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Fatihbab34 - Files Linkleri | V1.V2.V3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihbab34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 80
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun aleyküm arkadaşlar.Sizlere önceden paylaşmiş olduğum fileslerin yeni linklerini paylaşmak istiyorum.Files'lerin resimlerini paylaşmaya gerek yok zaten bölümde mevcut.

İndirme Linklerine Geçecek olursak.

1-2 Cümley'le kısa fileslerin özelliklerini sayicak olursak ;

1- V1.Ws'LİK Server Files ; 105-Level Başlangiç,Aciklarin Çoğu kapali,NPC ; Beta tarzi itemler.
2-
V1.1 Orta Server Files ; 70 Level Başlangiç , Betasiz Eski tarz server files.
3- V2 Emek Server Files ; 1 Level Başlangiç 105 Level Bitiş , Beta VB TR Server Files
4- V3 NeWorld Server Files ; Yeni Silahli , Skill efektli, Server Files.

NOT : Sunucu aksakliklarindan dolayi sunucu resetlendi ve TurkeySF Çalişmalari iptal edildi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanitimi Olan eski konular ;

Orta Server Files :
http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2797510-2012-eski-tarz-orta-server-files.html
NeWorld Server Files : http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2809402-fatihbab34-sonne-server-files-inanilmaz-ozellikler.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi son olarak indirme linklerine geçelim değilmi :)

1- 2012 Orta Server Files ;

FULL PACK :
GAME :
MYSQL :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- V1 Kolay Server Files :

FULL PACK :
MİNİ PACK :
GAME :
MYSQL :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3- V3 NeWorld Server Files :

FULL PACK : LİNK YARİN EKLENİCEK ..
GAME :
MYSQL :
4- V2 Emek Server Files ;

FULL PACK :
MİNİ PACK :
GAME :
MYSQL :

Virüs Total :

1- 2012 Orta Server Files ;

v4vuc.jpg

2- V1 Kolay Server Files ;

v4vvc.jpg

3- V2 Emek Server Files ;

v4vw1.jpg

Kısaca Şunu söyliyeyim V1 Ve V2'de bazi virüsler gördü.Açik ve net bir şekilde söylüyorum ki GÜVENMEYEN İNDİRMESİN..

O kadar uğraştim yüksek boyutlu packlari upload ettim lütfen bir teşekkürü çok görmessiniz umarim :)

Ellerine Saglık kardeşim Birsey sorucam kostum sistemi Sorunsuz değilmi V1 kolay filesinizde ? kostumler kısmından cıkarabiliyormuyuz ?

emek server filesi kurdum packları editlledim fakat oyunu başlatıyorum 5 dk beklemem ragmen oyua giriş yapmıyor sebebi nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri