kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Apis-Zaus hakkında bilgiler.[Resimli]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpeedOfLight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

SpeedOfLight

Level 7
TM Üye
Konular
402
Online süresi
9d 56m
Reaksiyon Skoru
168
Altın Konu
9
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
173
MmoLira
573
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Apis3d.gif

APİS-ZEUS Droidi nedir? Nasıl elde edilir?
Apis-Zeus droidi, Darkorbit'in eski sürümlerinde güncelleme ile eklenen 8 adet droide ek alınabilen 2 droitten biridir. İlk zamanlar Teknoloji Fabrikası ile yapabildiğimiz bu droitleri mavi ve sarı parçalar elde ederek üretebiliyorduk. Yeni eklenen "Birleştir" kısmı ile birlikte çoğu şey gibi Apis - Zeus droitlerinin de üretimi değişmiş bulunmaktadır. Üretimi öncekine benzer olsa da yapılışı daha kolay hale getirildi.

ESKİ ÜRETİM SİSTEMİ:

YENİ ÜRETİM SİSTEMİ (BİRLEŞTİR İLE):
L9f7pr.jpg

e4Qqt3.jpg

qDqXbK.jpg

1- APIS ve Zeus istatistikleri nelerdir?
İki droit de aynı IRİS droit'i gibi işlev görmektedir ancak droitler geminiz patladıktan sonra Flax veya Iris'e göre daha az hasar almaktadır. (Iris veya Flax droitleriniz yüzde 65 hasar olduğunda Apis droidinizin daha yüzde 36 hasar almış olması gibi.)

2- Nasıl inşa edebilirim?
İnşa sistemi Birleştir bölümüne taşınsa da eski sisteme benzerlik göstermektedir. İnşa etmek için eskisi gibi Yeşil ve Altın kutulardan parçalar toplamalısınız. Dilerseniz bu parçaları tanesi 24.000 Uridium olmak üzere Uridium ile de Birleştir sekmesinde üretebilirsiniz.
6gcKwF.jpg
Kk7Bt9.jpg

3- Fazlasıyla Uridium'um var, zaman kaybetmeden droitlere sahip olmak istiyorum. Bir yolu var mı?
Daha önce Droitlerin parçalarını topladıysanız geriye kalan parçaları tanesi 24.000 Uridium olmak üzere satın alarak droidinizi üretebilirsiniz. Daha önce hiç bir parça toplamadıysanız 1.080.000 Uridium harcayarak sıfırdan üretim yapabilirsiniz. Tabi ki size tavsiyemiz parçalarla üretmeniz olacaktır.

Son düzenleme:
Sabitlendi böyle konuya ihtiyaç var...

Öncelikle teşekkürler fakat biraz konulara baktımda indirilip yenisi açılmıs eskimiş konular çok güzel yapmıssın
sadece konu açıcaksanda bence normal üyelerede yer vermeliyiz :) yanlıs anlasılabilirsin
İyi forumlar.

Teşekkürler... :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri