Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

zeyn0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CLaSsNinJaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 856
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Zeyno bayram kampanyasinda kristal cektim 60 tl bunun 25 tl sini çöl kostümü ve başligina harcadim ve 7 tl sinede kostüme arttirma ve efsun aldim toplam 32 kristal destek bildiriminde bulundum hatta cvp yazmissin malesefki olmadi kristalim gelmedi tekrar bildirim yaptim ilgilkenirsen sevinirim...

Merhaba Zeyno bayram kampanyasinda kristal cektim 60 tl bunun 25 tl sini çöl kostümü ve başligina harcadim ve 7 tl sinede kostüme arttirma ve efsun aldim toplam 32 kristal destek bildiriminde bulundum hatta cvp yazmissin malesefki olmadi kristalim gelmedi tekrar bildirim yaptim ilgilkenirsen sevinirim...

Yetkili kişileri yönlendiriyorum , daha cobuk cevap alabilmek için ticket atmalısınız.. @zeyn0; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
hayir gelmedi kristalim bekliyorum daha destek bildirim talebi yaptim zeyn0 destek bildirim talebimin birisine cvp yazmıstı yeniden acmami istedi 2 . destek bildirimi yolladim malesef gelmedi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri