Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Böbrek taşi ağrisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan317
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 406

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Iyi forumlar. Dün sabah bir anda belimin ust kismina, sirtima dogru giren agri ile 'karin agrisiylada acile geliyorlar' diye kizdiğim insanlar gurubuna girdim ama benimki çok farkliydi neyse çeken bilir diyorum ve konuya geçiyorum,Böbrek kanalinda 3 mm taş varmiş.
doğum sancisi ve diş ağrisindan fazla hatta insanin çekebileceği en buyuk agri derler ve bence abartisiz dogrudurda.
Ne yazik ki bu agridiginda doktora git gecsin gibi birsey değil ki agri kesici bile kesemiyor agrisini.O ağri ile başbaşa beraber yaşamak zorunda kaliyorsunuz.
Aranizda bu ağriyi çekipte tavsiye verebilecek olanlar yorum yazsin.

Son düzenleme:
Allah acil şifalar versin kardeşim, gıda zehirlenmesi ile beraber çok büyük karın ağrıları yaşadığım için iyi bilirim çok çok zordur, allah sabır versin

Geçmiş olsun Furkan bendede dediğin gibi ağrılar oluyordu çok önce umursamadım kendiliğinden geçti, Böbreğinde taş olacağını zannetmiyorum
kış ayları diye fazla su içmeyiz su tüketimimiz düşer bol bol su iç bunları senin bizden daha iyi bilmen gerek. :)

Allah acil şifalar versin kardeşim, gıda zehirlenmesi ile beraber çok büyük karın ağrıları yaşadığım için iyi bilirim çok çok zordur, allah sabır versin
Amin saol abi.Halilari yolduruyor valla, :)

Geçmiş olsun Furkan bendede dediğin gibi ağrılar oluyordu çok önce umursamadım kendiliğinden geçti, Böbreğinde taş olacağını zannetmiyorum
kış ayları diye fazla su içmeyiz su tüketimimiz düşer bol bol su iç bunları senin bizden daha iyi bilmen gerek. :)
Yarim saatte 1,5 lt su içerek kendi rekorumu kirdim,Uğraşiyorum alperen abi çok sağol :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri