farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yeni Oyun İçi Efsun Botu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ikroqlan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şimdi Size Oyun İçin Efsun Botunu Anlatacağım
Sorunsuzdur Çünkü Bende Kendi Serverim de Kullanıyorum

Her zaman Söylediğim Gibi Yapamayanlar için

Öncelikle verdiğim linkten dosyaları indiriyoruz
HTML:
https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=tFkZu5UaQH8P2uwC3JKIJHv2/YuhWgiMlLGR%2BAbacyE%3D

Unepk vs. yardımcı programla Root.epk açıyoruz. Source klasorune linkini verdigim 3 dosyayı atıp eskileriyle degistiriyoruz.
Sonra geri gelip yani source klasorunden cıkıp Root epk nin xml dosyasını açıyoruz ve şu yazıyı ekliyoruz.

DİKKAT: EN ALTINA EKLERKEN YAPILAN BİR YANLIŞ VAR. Xml kodunu eklerken </Action> Kodundan onceki yere ekleyeceksiniz. en altına degil.

PHP:
<File archivedPath="otomodule.py" type="2"><![CDATA[Source\otomodule.py]]></File>

Ekledikten sonra packı paketleyip pack haline getiriyoruz. ve serverimizin pack klasorune atıyoruz. keyfini çıkarıyoruz. X'e basınca açılıyor.

ayrıca başka bir tuş fonksiyonunu yapmak istiyorsanız ornegin F9 ile acılmasını istiyorsanız

Source klasorunde game.py açın.

onPressKeyDict[app.DIK_X] = lambda : self.__afk()

Kodunu aratın. ordaki DIK_X yazısındaki X i silip ornegin F6 yazın kaydedip çıkın. bu kadar.

Son düzenleme:
5'li değil derken :D ya kaçlı ben kullanıyorum şuan 5li x'e bastıqında hata alıyorsan sen bi yerde yanlışlık yapıorsn ilk bendede oldu sonra tekrar yaptım düzeldi olmazsa bana ulaş face'den

Şimdi Size Oyun İçin Efsun Botunu Anlatacağım
Sorunsuzdur Çünkü Bende Kendi Serverim de Kullanıyorum

Her zaman Söylediğim Gibi Yapamayanlar için

Öncelikle verdiğim linkten dosyaları indiriyoruz
HTML:
https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=tFkZu5UaQH8P2uwC3JKIJHv2/YuhWgiMlLGR%2BAbacyE%3D

Unepk vs. yardımcı programla Root.epk açıyoruz. Source klasorune linkini verdigim 3 dosyayı atıp eskileriyle degistiriyoruz.
Sonra geri gelip yani source klasorunden cıkıp Root epk nin xml dosyasını açıyoruz ve şu yazıyı ekliyoruz.

DİKKAT: EN ALTINA EKLERKEN YAPILAN BİR YANLIŞ VAR. Xml kodunu eklerken </Action> Kodundan onceki yere ekleyeceksiniz. en altına degil.

PHP:
<File archivedPath="otomodule.py" type="2"><=!=[=C=D=A=T=A=[Source\otomodule.py]=]=></File>

Ekledikten sonra packı paketleyip pack haline getiriyoruz. ve serverimizin pack klasorune atıyoruz. keyfini çıkarıyoruz. X'e basınca açılıyor.

ayrıca başka bir tuş fonksiyonunu yapmak istiyorsanız ornegin F9 ile acılmasını istiyorsanız

Source klasorunde game.py açın.

onPressKeyDict[app.DIK_X] = lambda : self.__afk()

Kodunu aratın. ordaki DIK_X yazısındaki X i silip ornegin F6 yazın kaydedip çıkın. bu kadar.

Çalışmıyor!!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri