C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Petek’İ susturan soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan des_des3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 279

des_des3

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
641
Reaksiyon Skoru
148
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
170
MmoLira
-351
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kral Tv ve Kral Fm’in ortak canlı yayınında Mehmet’in Gezegeni’ne konuk olan Petek Dinçöz, özel hayatı ile ilgili şok açıklamalarda bulundu.Son single albümü ile büyük yankı uyandıran Petek dinçöz “İşte Morarırsın” şarkısının duygularını tam olarak anlattığını söyledi.
Can Tanrıyar ile boşanmaları hakkında edlilen sohbet üzerine Gezegen Mehmet; Petek Dinçöz'e Can Tanrıya'dan bir mesaj olduğunu söyledi ve Can Tanrıyar'ın Petek Dinçöz ile ilgili yaptığı şok açıklamalar ekrana geldi.
Can Tanrıyar, ilk olarak terlik polemiğine açıklık getirdi.
İşte Can Tanrıyar'ın çok özel röportajı:
"Ne kadar bizi mor adam yapsa da şarkısını çok beğendim. Hanımlar bu terlik konusuna biraz alınıyormış; ben bununla ilgili çok tepki aldım kadınlardan. Hatta dün bir kokteyldeydim, döveceklerdi. Erkeklerden müthiş bir destek geldi. Meğer bu toplumsal bir problemmiş. Erkekler eşlerini evde çok bakımlı görmek istiyorlar, kadınlar da rahat olmak istiyorlar. Bence bunun ortasını bulmak lazım. Pofidik terlikleri hakikaten var. O yüzden aklıma geldi. Hiç de sevmezdim onları zaten. Kocaman kocaman şeyler. Hani biraz ördek gibi geliyor insana yürüyünce. Demek ki zamanında söylememişim içimde kalmış onu da söylemiş oldum."
Can Tanrıyar Petek Dinçöz ile ayrılıkları ile ilgili şok açıklamalarda bulundu. Can Tanrıyar "Kibarca ayrıldığımıza inanıyorum. Her zaman onunla dost kalmak istiyorum" dedi. Uzun süredir görüşmediklerini ve telefonlaşmadıklarını belirten Can Tanrıyar, Petek Dinçöz'den tek bir cümle beklediğini söyledi. "Desinki ben artık Can'ı sevmiyorum. Bu aşk benim için bitti, sevgim bitti... Eğer böyle hissediyorsa doğrusunu söylesin... O zaman aramızdaki bu espriler de biter..."

Can Tanrıyar Petek'i hala sevdiğini, aşkının hiçbir zaman bitmediğini de dile getirdi. "Ayrılmayı Petek talep etti ben de evet dedim" şeklinde açıklamada bulundu.

Can Tanrıyar "Ben çok açık söylüyorum ve bundan utanmam da. Benim ne sevgim, ne aşkım bitmedi"

Mehmet'in Gezegeni programında canlı yayında gözleri dolarak Can Tanrıyar'ın röportajını izleyen Petek Dinçöz, ayrılıkları ve Can Tanrıyar'ın sözleri ile ilgili artık özel hayatı ile ilgili daha fazla konuşmak istemediğini belirtti ve "Can ile artık sadece dost kalabilriiz. Yarın bir gün bir şeye ihtiyacım olduğunda ilk arayacağım insan Can olur." dedi.

Petek Dinçöz "Can o günlerin kıymetini bilmeliydi. İlk defa kral tv'de açıklıyorum. Asıl boşanma nedenımız Antalya degil, Can ile Antalya zamanı telefonda ona sınırlenıp bır daha eve gelme senı mahkemeye vereceğim dedım, o da ver dedı. o bunun uzerıne 5 gun boyunca eve gelmedı ben Antalya olayında bosanmayı dusunmuyordum. eger eve gelseydı onu affederdim" dedi. "Dile kolay 10 yıl geçirdik evlenince düzelir diye düşündüm ama düzelmedi. Gündüzleri evde uyuyor geceleri ise dışarda barlarda kulüplerde geziyordu. tanımadıgım ınsanların evınde kalıyordu" dedı

Petek Dinçöz son olarak ise "Ayaklarının üzerinde duran bir kadınım, bu süreç benım için çok zor; sevenlerim dualarını benden esirgemesin" dedi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri