- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sa Öncelikle Ben Arkadia Oyuncusuyum Adamlar Küfür V.b Şeyler Yapıyor 1 Aylık Ban Atılıyor Adamlar Sw De Soyulmadık Adam Bırakmıyor.1 Aylık Ban Yiyor.Benim 500 600 Milyonluk Çarım Sebebsiz Ban Yiyor Kimsede Bişey Yapmıyorum Biri Şu Sorunumu Çözsün.Bi Bakın Ya
@admin; @Shorty; @SuFLeR; @zeyno; @erdemaa;
Ben Kimseye Dalaşmadan Oyunumu Oynuyorum Hırsız Küfürcü Adamlar Ban Yemiyor.Benim Çarlarım Ban Yiyor Ayıp Ya Bi Emek Harcadı Deyin..Küfür Etsem Hırsızlık Yapsam Hay Hay Hakkımdır Kardeşim Sebebsiz Ban Yiyorum Bi ilgilenin yav
Argo Kelimemden Dolayı Özür Diliyorum Konumu Okuyan Herkezden
@admin; @Shorty; @SuFLeR; @zeyno; @erdemaa;
Ben Kimseye Dalaşmadan Oyunumu Oynuyorum Hırsız Küfürcü Adamlar Ban Yemiyor.Benim Çarlarım Ban Yiyor Ayıp Ya Bi Emek Harcadı Deyin..Küfür Etsem Hırsızlık Yapsam Hay Hay Hakkımdır Kardeşim Sebebsiz Ban Yiyorum Bi ilgilenin yav
Argo Kelimemden Dolayı Özür Diliyorum Konumu Okuyan Herkezden

Son düzenleme:
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hiç bir hesap suçsuz yere ban cezası almaz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresine gönderilen her türlü kural ihlalleri durumunda gerekli işlemler yapılır item çaldığı kanıtlan hesaplar küfür eden hesaplar yetkili kişiler tarafından cezai işleme tabir tutulur ve tekrardan belirtmek isterim ki suçsuz hiç bir hesap kapatılmaz neden başkasının değilde senin hesabın kapatılsın ki durduk yere bunu bir düşün ve bu uslubunlada yetkili kişilerden biraz zor yardım alırsın gibime geliyor- Katılım
- 12 Eki 2013
- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim Çarın İçindeki Benin Ne Küfür Ederdin Ne ortalıkta Gezerdim Sadece Biraz Hırsızlara Neden Hırsızlık Yapma Diyordum Belki Bu Sebebdende olabilir ama ben milletin emegini neden çalmaya çalışyorsun falan diyordum yani banlanma sebebi bu olabilirmi ?
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
o tarzdan ban nedeni olucağını sanmıyorum ama birşey olmuş ki ban cezası almışsın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...