B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Darkorbit Hesap Korumaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpeedOfLight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 515

SpeedOfLight

Level 7
TM Üye
Konular
402
Online süresi
9d 56m
Reaksiyon Skoru
168
Altın Konu
9
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
173
MmoLira
573
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Başlangıç:

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere hesabınızı korumak için neler yapmanız gerektiklerinizi tek tek anlatmaya başlıyorum.Öncelikle e-postanız.E-Postanızı kesinlikle herkes tarafından kullanılan (@hotmail.com) alan değilde daha çok güvenli olan bir alan (@Gmail.com) Seçin şahsen denedim herkes tarafından olan (@hotmail.com) Hesap çalınıyor fakat güvenli olan da ise (@gmail.com) çalınamıyor.

Hesap Ayarları:

En önemli adımlardan diğeri hesap ayarları eğer hesabınız çok önemliyse (Parayla falan almışsanız) Kesinlikle bu adımı yapmanız gerekmekte.Her 1-1,5 ayda bir kez hesabınızın Adını ve şifresini değiştirin.Şifre en az 8 enfazla 16 karakter olursa daha iyi bir koruma olur ve herkesin bulacağı şeyler olmasın (qwerty,böcek,çiçek,123456) hatta fazlasıyla hem sayı hem harf hemde noktalama olsun (.net-.com) gibi...

Hesap ortaklıkları:

Çoğu kişinin başına gelen çalınma şekillerinden biri. Örenğin: "Ben 40 yıldır oynuyorum sana full gemi yaparım." gibi mesajlar atılarak hesap sahibi kandırılır.Adam sizden E-posta ve şifreyi alır.Ve gitti arkasından soğuk su içer ve oyunu bırakır bunun gibi numaralara kanmayınız.

.tr.gg-.tk li siteler:

En çok kullanılan şekil adam bedava internet sitesi açar. (.tr.gg) Acemice hazırlar ve özel bir sayfaya Şifrenizi ve adınızı gönderin hemen uriyi kapın gibi sloganlarla insanları kandırırlar.Özel mesaj yerini form gibi değiştirirler ve sizden şifrenizi adınızı e-postanızı isterler.Bazılar e-posta şifresini bile ister.Ve direk bilgiler çalan şahısa geçer.Adam hemen e-psotayı değişerek hesabı ele alır.

Chatta yazılan kandırıcı yazılar:

Chatta full+full bir gemi size yazar. "Hey! Çarı takas etmek istermisin ben akrdaşime vericem oyundan bıktım ve ezik bir çar lazım bana.Takas edelim mi?" Böyle bir durum da adam heyecanlanır ve tabikide "Evet." Der.Adam sizi sosyal paylaşım sitelerin de ekler ve e-postanızı ister tabiki de verirsiniz oda sonra ben veririm derse zaten anlaşılmıştır ki amacı kötü.İki kez e-posta gönderince işiniz bitmiştir.Hesap şahısın eline geçmiştir hemen sosyal paylaşımdan çıkar ve işini bitirir.

Konu "Speedoflight" Tarafından yazılmıştır.Hiç bir yer de kopyasını bulamazsınız. :)

Güzel, Tebrikler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri