Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kişiye Özel Files,Client Yapimlari | 2014-2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihbab34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 938

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selamun aleyküm öncelikle arkadaşlar.Kişiye özel files yapimlari başlamiştir.Öncelikle sunu belirtmek istiyorum filesi kendi sunucumda yapmiyacağim.
Files yaptirmak isteyenler hızlı bir sunucuya sahip olmasi gerekmektedir.Ücretleri files bitince ödeyebilirsiniz.Ücretler filesin yapiminin isteklerin
ne denle zor kolay olduğuna bağli olarak değişebilir.Şunu belirtmek istiyorum ki bir çok şeyi yapabilirim.Kendi yapmakta olduğum bir files'de vardi
açikcasi.Fakat gerekli ilgi ve destek gelmediğinden dolayi filesi tamamlayamadim.Filesin resimleri imzada var zaten..

Önceki yaptiğim filesler Metin2 Server Files bölümünde mevcut..

İLETİŞİM FACEBOOK : Facebook imza'da mevcut

İyi Günler Turkmmo Halki..

Selamun aleyküm öncelikle arkadaşlar.Kişiye özel files yapimlari başlamiştir.Öncelikle sunu belirtmek istiyorum filesi kendi sunucumda yapmiyacağim.
Files yaptirmak isteyenler hızlı bir sunucuya sahip olmasi gerekmektedir.Ücretleri files bitince ödeyebilirsiniz.Ücretler filesin yapiminin isteklerin
ne denle zor kolay olduğuna bağli olarak değişebilir.Şunu belirtmek istiyorum ki bir çok şeyi yapabilirim.Kendi yapmakta olduğum bir files'de vardi
açikcasi.Fakat gerekli ilgi ve destek gelmediğinden dolayi filesi tamamlayamadim.Filesin resimleri imzada var zaten..

Önceki yaptiğim filesler Metin2 Server Files bölümünde mevcut..

İLETİŞİM FACEBOOK : Facebook imza'da mevcut

İyi Günler Turkmmo Halki..

fatih baba bana özel files yaparmısın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri