- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın shorty MelqDrama 120 gun banlamıssınız neden banladıgnızı ss sını alabılırmıyım bıde bı yanlısım olmussa ozur dılerım k.b yın emegım var olmasa bu kadar yalvarmam bı oyun ıcın ama emege saygı gosterecegınıze ınandıgım ıcın sıze bu mesajı yazdım k.b dıyorum ozur dılıyorum buyukluk sızde kalsın lutfen carımı en kısa zamanda acmanızı ıstıyorum (MelqDrama) nolursunuz emege saygı saygılar Shorty Bı gun ınternet kafeme caya beklerım ıyı aksamlar..
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardesım ozur dılerım cok pısmanım ya valla bıllai
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yaptığınız davranışın yanlış olduğunu anlamanız güzel birşey fakat kapatılan hesaplar ceza süreleri bitmeden açılamaz onun için yapılıcak birşey söz konusu olmaz sanıyorum fakat yinede http://www.turkmmo.com/elym2-duyuru...lan-hesaplarin-yeniden-degerlendirilmesi.html şu konuya göz atıp bir mail gönder gerekli kritere uyar isen hesabın açıla bilir ban affı olmadığını unutma sadece uygun bulunur ise 
ayrıca da tek konu üzerinde devam etmelisin defalarca konu açman sana ve yetkililere kolaylık değil zorluk çıkarıcaktır.

ayrıca da tek konu üzerinde devam etmelisin defalarca konu açman sana ve yetkililere kolaylık değil zorluk çıkarıcaktır.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yaptığınız davranışın yanlış olduğunu anlamanız güzel birşey fakat kapatılan hesaplar ceza süreleri bitmeden açılamaz onun için yapılıcak birşey söz konusu olmaz sanıyorum fakat yinede http://www.turkmmo.com/elym2-duyuru...lan-hesaplarin-yeniden-degerlendirilmesi.html şu konuya göz atıp bir mail gönder gerekli kritere uyar isen hesabın açıla bilir ban affı olmadığını unutma sadece uygun bulunur ise
aynen oyle
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...