noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Yeni Açılan Orta Dereceli Server GM Aranıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balyoz505
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 161

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Ben serveri yeni açtım 1gün falan oldu 4ch ama 4. boşta kalıyor bunu 2 chye düşürdüm 2gb oyun lag yoktur
-Hafta içi Düzenli ox Hafta sonu düzenli boss event Ve haftada 1kez lonca turnuvası
-70 başlangıç 127 son beta zırhlar yoktur Çelikler > mavi çeliğe dönüşür ve silahlarda aynı şekilde 90 level silahlara dönüşür kasma ve para kolaydır
AMA SERVERDE OYUNCU YOKTUR KENDİNE GÜVENEN USER ÇEKERİM DİYEN

Sunucu Adı :MountMT2
Yaş Sınırlaması :16-20
İstediğiniz Günlük Online Süre :3-4
Aradığınız Özellikler :Prof reklamcı olup 2 saat fazla değil 2 saat sadece reklamla uğraşmasını ve yaptığı reklamları görmem lazım bana göstermesi
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :balyoz505 facebook iletişim:
Diğer / Ek :Dediğim gibi reklam yapınca bana göstermesi kimileri yaptım diyo yapmıyo ve gmlik falan istiyor . Bakın reklam yapıp gösteren ilk 2 kişi gmlik alım olacak ve reklamlara devam edecekler . Gm olan kişiler Sizden Id Ve şifre istemez ve item veremezler verdikleri an gm atılır verilen karakter ban yer

OYUNDA EDİT YOKTUR BEN OYUN KURUCUSU OLDUĞUM HALDE BİLE İTEM TAKMAM EDİT KULLANMAM DALMAM BANNED YAPMAM İTEM HESAP ID VE ŞİFRE İSTEMEM .

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri