Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

egekocabas GM paneli [resimli]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egekocabas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

egekocabas

Level 8
TM Üye
Konular
494
Online süresi
2h 21s
Reaksiyon Skoru
317
Altın Konu
0
Başarım Puanı
194
MmoLira
18
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İşte Download Linki :

Ve Anlatım Rarın içnde Resmli Anlatm Var .. Burda Resm Koysam Annda Bişi Gelior O Yüzden Rarın içnde anlatım ve Resim var Ama ynede burdan anlatıyorum

Anlatım :

item_proto dosyasını navicat>player>excute SQL File . Den sorgulatın .. Starta Basın Ve
yükeledgnden emin olunca ( Succesful Yazısnı Grünce ) Stop Butonuna Basın . Ve Gelin Programa (bkz: İtem_proto.jpg)..
İndrdgnz rarda olan config acın ve kendi servernze gre ayarlayın kaydein ve çıkın .. gelelm programa burası çok basit ..

Banlama :

Programı Açıyorz .. Ve banlama Sekmesne Geliyorz .. Banlamak İStedgnz Karakterin Adını Yukarki Boşluğa Yazın Hesap Adını ellemeyin Onla
işimz yok .. Karakterin Adını yazdktan snra Banla TuŞuna Basın .. Ve Banladınz .. Kişinn Banını Açamk İçin Karakterin ADını Aynı Yere Yazıp
Banını Kaldır Butonuna Basmanz Yeterli Olacaktır .. ( bkz : banlama.jpg)

Işınlanma :

Çok Kolay Yenile Tuşuna Basın Geriye Bişi Kalmıcak Grüceksnz

GM Yap :

GM ypamk istedgnz karakterin Adını Yazarak GM yap Tusuna Basmanz Yeterlidir .. Eger Server VPS gibyse Ve yapamazlarsa ö.mesjdan Ulaşablrsnz ( egekocabas turkmmo.com)

Oyuncular :

Burda İstedgnz Krakterin Adını Yazarak o Karakter ÜStnde İşlem ypablrsnz .. ( bkz: player.jpg)

Vee İşte Herkesin Sordugu İtem Editleme

İtem Editleme :

İtem Editleme İçin Programda Bulunan İtem Editle Sekmesine Gelerek Yenile Butonuna basmanz .. Ve ordan editleyecnz itemi secmenz .. Normalde Bu Almancaydı sizin içn
Türkçesini koydm iteme ekleyecgnz tası efsunu ve efsun oranını istedgnz gibi ayarlayablrsnz Oyuncu Adı yazan Yere itemn gtmesi istedgnz karaterin
adnı yazıcaksnz ort: Depo ( depoya gnderir ) Ve Tip Karakteri Secip İtem Yap Butonua Basıcaksnz Bu kdr (bkz : item editle.jpg)

ALINTIDIR

Son düzenleme:
Krdeş Playerden Sorgulatıyorum ama su hatayı alıoyorum yenile deyince Unkown MySQL server host ip bi yrdım edersen msn wereim cevat_9999@hotmail.com

kardeş nasıl inecek bu başka siteden indeirmek için link koy veya programın isminı ver biz baska yerden indirelim

teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri