Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar aşağıda videodada herşeyi gösterdim oyun 2. bir char actıgımda cok kasıyor ve bir yere ışınlanırken veya karakter atarken ??? ??? ??? hatası alıyorum oyunu sil demeyin 3 kere denedim hatta bilgisayara yeni format attım gene sorun aynı bilgisayarın kasıyodur demeyin 8GB RAM İ7 İŞLEMCİ 2 GB EKRAN KARTI 750 HARDİSK yani kasması biraz zor
mutlaka oyunla ilgili bir sorun ben uğraştım araştırdım ama bir sonuca varamadım sizin bir bilginiz veya önerileriniz varsa dinlemek isterim videoda aşşağıda bakarsanız sevinirim
PC NİN SİSTEM DERECELNDİRMESİNDEN BİR FOTO :
NOT: videoda pek kasıyomuş gibi görünmüyor normalde hareket dahi edemiyorum.
NOT2: daha önce pc ye GTA 4/PES gibi oyunlar yükledim herhangi bir kasma olmadı tek metin2 de oldu.
Teşekkürler iyi günler
720P İZLEYİN!
mutlaka oyunla ilgili bir sorun ben uğraştım araştırdım ama bir sonuca varamadım sizin bir bilginiz veya önerileriniz varsa dinlemek isterim videoda aşşağıda bakarsanız sevinirim PC NİN SİSTEM DERECELNDİRMESİNDEN BİR FOTO :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT: videoda pek kasıyomuş gibi görünmüyor normalde hareket dahi edemiyorum.
NOT2: daha önce pc ye GTA 4/PES gibi oyunlar yükledim herhangi bir kasma olmadı tek metin2 de oldu.
Teşekkürler iyi günler

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
720P İZLEYİN!
Son düzenleme:
O soru işareti hatasını bende alıyorum evet.Işınlanınca oluyor genellikle tek seninle alakalı değil genel bir problem var sanırım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)