mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Server Kuramıyorum hata alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 794

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sa .arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var aşağıdaki linkdeki konuda paylaşılan dosyaları indirdim serveri kurmak için ama nasıl kurucam bilmiyorum

ve ayrıca benim bildiğim server kurarken gereken programlar için şifre lazım değilmi ama hiçbir bilgi vermemiş bu arkadaş.

konunun sahibi çocuğa özelden mesaj atıyorum tek bir cevap bile vermiyor galiba ne yaptığı belli olmayan biri biraz kıllandım açıkcası ben bu dosyaları boşamı indirdim lütfen aranıza bu işlerden anlıyan varsa verdiğim linke bir baksın ne yapmam lazım şuan karşımda 3 tane dosya var

1.69gb boyutunda clint dosyası
1.93gb boyutunda game.tar.gz
920mb boyutunda mysql tar gz böyle 3 tane dosya indirdim bunlarla nasıl server kurcam biri yardım etsin lütfen

konu budur link : http://www.turkmmo.com/metin2-priva...60251-files3-2013-serverfiles-v2-pasha37.html

Son düzenleme:
server kuraıyorum hata alıyorum başlık buu :)) benim sorduğum ay ayrı birşey konudaki dosyalar tamam mı servveri kurmak için o 3 tane indirdiğim dosya yetrlimi ve serveri kurmam içn hangi programlar gerekli

ve o serveri paylaşan kişi hiç bir şifre vermemiş bu normal mi

buna neden cevap vermiyorsunuz madem forumdaki üyeler cevap vermiyor bari siz yöneticiler bir cevap verin 5 saattir tek bir cevap alamadım şaka gibi

O dedikleriniz hepsi başlığa sığmaz üzgünüm. Anlamadığım bir şeye cevap veremem sanırım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri