mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Ottoman Empire Realism MOD v1.3 (Çıktı)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan adill55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Empire: Total War için uzun süredir geliştirdiğimiz ve destek verdiğimiz Ottoman Empire Realism MOD`un son sürümü çıktı. Üzülerek söylemek zorundayız, ne yazık ki Empire: Total War için mod çalışmalarımız Ottoman Empire Realism MOD 1.3 sürümü ile sonlandı. Eğer hatalar farkedilirse küçük fixler yayınlayacağız. Modun 1.3 sürümü olmasını istediğimiz seviyededir ve sizlere çok iyi anlar yaşatacağını umuyoruz. Kısa bir süre sonra Empire: Total War %100 Türkçe yama da çıkacak. Bu iki emeği birleştirince oyunu orijinal alıp hayıflananlar “iyiki bu oyunu aldık“ diyecekler. 1. Telif Hakkı Kabulü Ottoman Empire Realism v1.3 modifikasyonu Total_War_Türkiye sitesi forum yönetimi üyeleri tarafından yapılmıştır. Modifikasyon kaynak hakları Total War Türkiye sitesine aittir. Modifikasyon içerisinde bulunan kaynak dosyaları izinsiz kullanılmamalıdır, etik değildir. Dosyaların kullanılması için Total War Türkiye site sahibi ve yöneticisi Talha Turhal ile görüşülüp izin alınması gerekmektedir. Empire: Total War için modifikasyon yapma zorluğu devam etmektedir. Resmi olarak oyun yapımcıları tarafından hala modlama için editör sağlanmamaktadır. Murat “Ramses“ Dilek ve Fatih “Amir Timur“ Yüzbaşıoğlu imkanlar dahilinde Osmanlı İmparatorluğu`nu en iyi şekilde oyuna yansıtmaya çalışmıştır. İstediğiniz mantıklı değişimleri ve var olan hatalar için geri dönüş bekliyoruz, bunun için twmod@totalwar-turkiye.com e-posta adresine fikirlerinizi gönderebilirsiniz.
2. Teşekkür Ederiz
Son sürümler için harcadığı çabadan ve gösterdiği özveriden dolayı Fatih “Amir Timur“ Yüzbaşıoğlu`na teşekkür ederiz.
Her türlü olanağı sağladığı için Talha Turhal`a teşekkür ederiz.
Destekleri için tüm Total War Türkiye topluluğu üyelerine ve takipçilerine teşekkür ederiz.
Modumuzu tanıtan ve bizimle Ottoman Empire Realism MOD için röportaj yaptığı için LEVEL dergisine teşekkür ederiz.
Modumuzun önceki sürümünü DVD`sine eklediği için Oyun Gezer dergisine teşekkür ederiz.
Modumuzu haber haber yaptığı için THG Oyun`a teşekkür ederiz.
Modumuzu haber yaptığı için TrGamer`a teşekkür ederiz.
Modumuzu haber yaptığı için Beyaz Gazete Oyun bölümüne teşekkür ederiz.
Modumuzu haber yaptığı için Oyunsitesi`ne teşekkür ederiz.
Modumuzu haber yaptığı için Merlinin Kazanı`na teşekkür ederiz.
bdlezt.jpg
3. Ottoman Empire Realism MOD v1.3 Yükleme
XP için
Ottoman Empire Realism Mod v1.3.exe`yi çalıştırın. Masa üstüne yeni bir klasör oluşturacak.
Masaüstüne yani Desktop`a eklenen Ottoman Realism Empire Mod v1.3 klasörünü açın.
my_loc.pack ve ottoman_realizm_twt_mod.pack dosyalarını kopyalayın. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra C:\Program Files\Steam\steamapps\common\empire total war\data dosyası içerisine girip kopyaladığınız dosyaları buraya yapıştırın.
Tekrar masaüstüne dönerek Ottoman Empire Realism Mod v1.3 klasörünü açın.
Ottoman_mod klasörünü kopyalayın ve sonra C:\Program Files\Steam\steamapps\common\empire total war\data\campaigns klasörü içerisine girip buraya yapıştırın
Tekrar masaüstüne dönerek Ottoman Empire Realism Mod v1.3 klasörünü açın.
user.empire_script.txt dosyasını kopyalayın. Bu işlemi bitirdikten sonra C:\Documents and Settings\BİLGİSAYAR ADINIZ\Application Data\The Creative Assembly\Empire\scripts klasörüne girin ve daha önce kopyaladığımız dosyayı buraya yapıştırın.
NOT: Klasör seçeneklerinden “gizli klasörleri göster“ seçeneği aktif olmalı. Bu işlemi klasör ayarları sekmesinden yapabilirsiniz.
Vista/ Windows 7 için
XP için anlatılan ilk 5 uygulamayı Vista ve Windows 7 için de yapıyoruz. Ancak 7. madde için farklı bir uzantıya sahip klasör içerisine user.empire_script.txt dosyasını atıyoruz. C:\Users\BİLGİSAYAR ADINIZ\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\scripts
İndirme Linkleri
İsterseniz burada – – indirebilirsiniz
Veya buradan - – indirebilirsiniz
Hatta buradan – – indirebilirsiniz
****
Ottoman Empire Realism MOD 1.3′ü indiren herkes aşağıdaki HOTFIX dosyasını indirmelidir. ZORUNLUDUR
pol.gif


Oyundaki büyük bir hayatayı düzelten bu yamayı indirirseniz çok mutlu oluruz.
inen küçük dosya buraya atılacak C:\Program Files\Steam\steamapps\common\empire total war\data
****
4. Ottoman Empire Realism MOD v1.3 Amaç
Empire: Total War oyunu içerisinde yer alan Osmanlı İmparatorluğu ile oynanabilirli artırmak ve gerçekçiliği sağlamak.
Yabancı Total War oyuncularına elimizden geldiğince Osmanlı İmparatorluğunu tanıtmak.
9k5fzk.jpg
5. Ottoman Empire Realism MOD v1.3 İçeriği ve Düzenlemeler
Önceki sürümlerdeki tüm yenilikler korundu.
Önceki sürümlerden bilinen ve yeni tespit edilen tüm hatalar giderildi.
Babür İmparatorluğu`na 4 yeni birim eklendi.
Safevilere 4 yeni birim eklendi.
Osmanlı İmparatorluğu`na 2 yeni birim eklendi. (Son birimlerle Osmanlı için oluşturulan birim sayısı 15′i geçiyor!!!)
Dağistan`ın askeri yapısı değiştirilerek Kırım Hanlığı`na benzetildi. Yeni birimler eklendi.
Mod en son çıkan Empire 1.6 yaması ve son satışa sunulan Elite Units of East adlı DLC ile uyumlu hale getirildi.
Birimler arası denge tekrar elden geçirildi.
6. İleriye Dönük Planlanan Yenilikler
Ottoman Empire Realism MOD v1.3 ile uğraşımız sonlanıyor. Hakkınız helal edin
icon_smile.gif
merak etmeyin eğer hatalar tespit edilirse desteği esirgemeyeceğiz. Lakin yolun sonuna geldik. Umarım sizi eğlendirebilmişizdir.
7. Teşekkürler
Remo`ya Avusturya ve Prusya kaplamaları için teşekkür ederiz.
Danova`ya Ornamentum Arnavut birimini kaplaması için teşekkür ederiz.
Sir Digby Chicken Caesar`a Kaiser, Tsar, Kayser, and Ghaysar modundaki bazı kaplama ve modelleri kullanmamıza izin verdiği için teşekkür ederiz.
Ahiga`nın bize olan desteği ve her konudaki yardımları için teşekkür ederiz.
Erasmus777′nin sorularımıza içtenlikle cevap verdiği için teşekkür ederiz.
HuserlTW`nin startposunu baz olarak kullanmamıza izin verdiği için teşekkür ederiz.
Mech_Donald`a kan modunu kullanmamıza izin verdiği için teşekkür ederiz.
LtChambers`a dbeditor ve packfile manager gibi programları hediye ettiği için teşekkür ederiz.
KnightErrant`a bizi bir adım ileriye götüren model çeviriciyi sunduğu için teşekkür ederiz.
SomerandomMinja`ya cavalary standard bearers yani bayrak taşıma modu kullanmamıza izin verdiği için teşekkür ederiz.
Emre Kocasu`ya Dawn of The Turks modundan bazı eşyaları kullanmamıza izin verdiği için teşekkür ederiz.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst