Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

JoyGame / GAMELOFT / GameForge / Çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lHezarfeNl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

EVET ARKADAŞLAR
TURKMMO'DA BU BÖLÜMDE
( MMO GRAFİK ÇALIŞMALAR )
ONLARCA YÜZLERCE LOGO PAYLAŞDIM
AMA BUNUN GİBİ BİR TASARIMI
İLK DEFA PAYLAŞICAĞIM UMARIM
İYİ OLMUŞDUR KÖTÜ OLMUŞ İSE
MAZUR GÖRÜN CÜNKÜ İLK
DEFA YAPTIĞIM İÇİN BUNU
Kötü GELEBİLİR
DEĞERLİ YORUMLARINIZI
BEKLİYORUM

utxvu.png

Aşağıdakiler'in boyutlarını bozmuşsun olmamış zaten emek sarfedilcek bir çalışmada degil biraz uğraşman gerek benim fikrimce .

Aşağıdakiler'in boyutlarını bozmuşsun olmamış zaten emek sarfedilcek bir çalışmada degil biraz uğraşman gerek benim fikrimce .

AYNEN HİÇ EMEK BİLE VERMEDİM ! DEDİĞİNİZ GİBİ.

ZATEN SİZ BENİM BİR KONUMA YORUM ATMIŞDINIZ HEP AYNI TÜRDEN KONULAR PAYLAŞIYORSUNUZ
BU KONUYU SİZİN İÇİN AÇDIM ! VE BUNDA CİDİYİM !
utzlv.png

İNSANLARIN FARKLI BİRŞEY YAPMASINI İSTİYORSUNUZ VELAKİN YAPINCADA ELEŞDİRYORSUNUZ Kİ BU SİZİN
EN DOĞAL HAKINIZ AMA HEP AYNI TÜRDEN DEDİNİZ VE BEN LOGO İŞLERİNDE İYİM FARKINDAYSANIZ AÇDIĞIM
KONULARDA VE YAPTIĞIM LOGOLARDA KÖTÜ VEYA İYİ GELMEDİ HEP COK İYİ COK GÜZEL
YORUMLARI GELDİ
İNCELİYEBİLİRSİNİZ
BEN DENEME AMACI İLE BÖYLE BİRŞEY YAPDIM COK SAÇMA OLDU
AMA ŞUNUDA ANLADIM LOGO YAPMAK KİMİLERİNE KOLAY KİMLERİNE COK COK ZORDUR
ÖRNEK VERİYORUM BU İŞLERİ YAPAN COK KİSİ VAR ÖRNEK ( Sen VolkanParlak Tikky147 emre61 ) Siz Genelikle Bu İşi Yapıyorsunuz
ve Kendinizi Gelişdirdiniz Deilmi ? = Evet
BEN İSE KENDİMİ LOGO KONUSUNDA GELİŞDİRDİM VE FORUMDA EN İYİ EN KALİTELİ LOGOLARI BENİM YAPICAĞIMA İNANIYORUM
BU YORUMUM COK ELEŞDİRİLİR KONULARIMA BAKARSINIZ COK DEĞİŞİK COK DÜŞÜNDÜRCÜ LOGOLAR YAPMIŞIMDIR
BU DEMEK OLUYORKİ BEN DÜŞÜNEREK DEİL ! O AN KAFAMA NE GELDİYSE ONU YAPIYORUM
NEYSE DEDİĞİM GİBİ BUNU SİZİN BU YORUMUNUZ ÜZERE YAPDIM VEYA YAPMAYA ÇALISDIM
AMA COK HATA CIKDI VE YAPMADIM AMA LÜTFEN VE LÜTFEN HER TÜRLÜ YORUM ATIn
AMA BENİ HEP AYNI TÜRDEN PAYLAŞIM YAPIYORSUNUZ DİYE ELEŞDİRMEYİN
VE PAYLAŞDIĞIM KONULARI İNCELEYİN SONRA YORUM ATIN BAKIN BAKALIM
HEP AYNI TÜRDENMİ ?

AYNEN HİÇ EMEK BİLE VERMEDİM ! DEDİĞİNİZ GİBİ.

ZATEN SİZ BENİM BİR KONUMA YORUM ATMIŞDINIZ HEP AYNI TÜRDEN KONULAR PAYLAŞIYORSUNUZ
BU KONUYU SİZİN İÇİN AÇDIM ! VE BUNDA CİDİYİM !
utzlv.png

İNSANLARIN FARKLI BİRŞEY YAPMASINI İSTİYORSUNUZ VELAKİN YAPINCADA ELEŞDİRYORSUNUZ Kİ BU SİZİN
EN DOĞAL HAKINIZ AMA HEP AYNI TÜRDEN DEDİNİZ VE BEN LOGO İŞLERİNDE İYİM FARKINDAYSANIZ AÇDIĞIM
KONULARDA VE YAPTIĞIM LOGOLARDA KÖTÜ VEYA İYİ GELMEDİ HEP COK İYİ COK GÜZEL
YORUMLARI GELDİ
İNCELİYEBİLİRSİNİZ
BEN DENEME AMACI İLE BÖYLE BİRŞEY YAPDIM COK SAÇMA OLDU
AMA ŞUNUDA ANLADIM LOGO YAPMAK KİMİLERİNE KOLAY KİMLERİNE COK COK ZORDUR
ÖRNEK VERİYORUM BU İŞLERİ YAPAN COK KİSİ VAR ÖRNEK ( Sen VolkanParlak Tikky147 emre61 ) Siz Genelikle Bu İşi Yapıyorsunuz
ve Kendinizi Gelişdirdiniz Deilmi ? = Evet
BEN İSE KENDİMİ LOGO KONUSUNDA GELİŞDİRDİM VE FORUMDA EN İYİ EN KALİTELİ LOGOLARI BENİM YAPICAĞIMA İNANIYORUM
BU YORUMUM COK ELEŞDİRİLİR KONULARIMA BAKARSINIZ COK DEĞİŞİK COK DÜŞÜNDÜRCÜ LOGOLAR YAPMIŞIMDIR
BU DEMEK OLUYORKİ BEN DÜŞÜNEREK DEİL ! O AN KAFAMA NE GELDİYSE ONU YAPIYORUM
NEYSE DEDİĞİM GİBİ BUNU SİZİN BU YORUMUNUZ ÜZERE YAPDIM VEYA YAPMAYA ÇALISDIM
AMA COK HATA CIKDI VE YAPMADIM AMA LÜTFEN VE LÜTFEN HER TÜRLÜ YORUM ATIn
AMA BENİ HEP AYNI TÜRDEN PAYLAŞIM YAPIYORSUNUZ DİYE ELEŞDİRMEYİN
VE PAYLAŞDIĞIM KONULARI İNCELEYİN SONRA YORUM ATIN BAKIN BAKALIM
HEP AYNI TÜRDENMİ ?

Sen beni en baştan yanlış anlamışsın ; Benim sana eleştirirken söylemiş olduğum aynı tür şey '' Sürekli Logo Yapıyorsun başka şekil tasarımlar yap '' idi. Logo yapıyorsun hiç lafım yok eleştirmek için yorum atan biri değilim her seferindede söylediğim şeyi söylüyorum ben kimsenin üstünlüğüne becerisine laf atan birisi değilim. Logolarının iyiliği kötülüğü beni ilgilendirmez , Ben gördüğümü söylerim geçerim. Logo Yapıyorsun tamam anladım ama başka şeyler yap. Banner Wallpaper kapak fotoğrafı falan. Logo yapmakta gelişmişsin tamam anladık.

Sen beni en baştan yanlış anlamışsın ; Benim sana eleştirirken söylemiş olduğum aynı tür şey '' Sürekli Logo Yapıyorsun başka şekil tasarımlar yap '' idi. Logo yapıyorsun hiç lafım yok eleştirmek için yorum atan biri değilim her seferindede söylediğim şeyi söylüyorum ben kimsenin üstünlüğüne becerisine laf atan birisi değilim. Logolarının iyiliği kötülüğü beni ilgilendirmez , Ben gördüğümü söylerim geçerim. Logo Yapıyorsun tamam anladım ama başka şeyler yap. Banner Wallpaper kapak fotoğrafı falan. Logo yapmakta gelişmişsin tamam anladık.

Dediğiniz Doğrudur Bende Gördüğüm Şey İyise İyi Kötüyse Kötü Yormunu Atarım Neden Cünkü O Kişi Bu Yorumları Okuyarak Kendini Gelişdirir.
Gelelim. Logo'da Gelişdirdiniz Diyorsunuz Ki gelişdirdim ! Baner Wallpaper vb Şey Yap Diyorsunuz...
Doğru Yeni Şeyler Yapmanın Zamanı Geldi Bencede ! Dediğiniz Gibi Yapcam....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri