Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Transformice kurucularından (Melibellule)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'in yeni oyunu B O U B O U M'un Tanıtımını Yapacagım,
Ben ImeX Bu Konumda Bouboum İle güncel Haberleri Paylasacagım,Yardım Konusu Olarak Açılmıstır.
Oyun Girişinden Görüntüler ;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kayıt Olmak ;
Oyun Kullanım Tuşları ;
Oyun odasından Bir Görüntü ;
Sarı İle Çizilen Bölüm, Profil Resminizdir Cheesformice Forumun'daki Forum resminiz Benim Olmadıgı İçin Boş.
Oyundaki Görünüm ;
Oyun Kısayolları Simgelerin Anlamı ;
Ateş: Bombanın Patlama Gücünü Arttırır.
Bomba: Size Fazladan Bomba Verir.
Bomba: 1den Fazla Bomba Yaratabilirsiniz.
Gizemli İşaret Soru İşaret (?): Gizemli Bir Yetenek Verir.
Bazı Bilgiler ;
*Fındık Gelmesi için Odada En az 5 Kişi olması Gerekir.
*TFM Hesabın İle Bouboum'a Girersen İsim Başında '' + '' olmaz ve, TEK Bombada Az Adam öldürürsün.
*Bouboum'a Üye olup Hesapla Giriş yaparsan İsminin Başında '' + '' Simgesi Olur. *Eğer İskelet Bombasına Sahip İseniz Duvar Arkasından öldürebilirsiniz.
*Bombanın Köşesinde Durursanız Ölmezsiniz.
*Eğer zamanlama ve refleksleriniz iyiyse, hızlandırma ve süresiz bomba ikilisiyle katliam yapabilirsiniz.
BOUBOUM#Standalone ;
İnternetten oynamak yerine Bouboum Standaloneyi size nasıl yapılacağını göstereceğim " tek başına yapması basit, bilgilerinizi kullanarak baffler standalone ile ilgili aşağıdaki adımları izleyin:
~Açın Baffler Standaloneyi
~Menü-Yeni sekme-Diğer
Yeni bir Ad doldurun servername kısmına " Bouboum"
Server url kısmına yapıştırın aşağıdaki kodu;
Sonra iletişim gerekir bu prosedürü bilmiyorsanız!
Resim, takriben 51% (600x286) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1216x579) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
Bouboum tam ekran!
6 Hamster ile denedik ve işe yaradı onlar için! eğer herhangi bir sorun yaşıyorsanız bana bildirebilirsiniz!
BOUBOUM KARAKTERLER
Aslan:
Kurbağa:
Panda:
Timsah:
Kuş:
Üstteki Resimdekiler Kürkler
Yine Kürk