Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaslar ben simdi hemen anlatmıya basliyim ama anlatimdan belki yapamıyabilirsniz die videolu anlatım hazirladim ordan daha iyi anlarsiniz..
simdi elimize oLtayı aliyoruz uygun bi balık tutma yerine gidiyoruz y0k yem f3 e f4 e balık tutma skili die bi derdimiz y0k bakın oltayı attık kafamızın üstüne balık simgesi geldigi anda sag tıklayıp mausei biraz oynatmak sadece bu belki simdi anlayamadiniz o yüzden sıfr siz anlayın die video hazirladim buyrun video yu izleyelim...
Akaabinde xD +Rep i esirgemeyelim pLs
Buyrun video:
LorD01907 iyi seyirler diler 1 tanecik +rep isterrrr... Tabii hak ettiyse isterrr
simdi elimize oLtayı aliyoruz uygun bi balık tutma yerine gidiyoruz y0k yem f3 e f4 e balık tutma skili die bi derdimiz y0k bakın oltayı attık kafamızın üstüne balık simgesi geldigi anda sag tıklayıp mausei biraz oynatmak sadece bu belki simdi anlayamadiniz o yüzden sıfr siz anlayın die video hazirladim buyrun video yu izleyelim...
Akaabinde xD +Rep i esirgemeyelim pLs
Buyrun video:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
LorD01907 iyi seyirler diler 1 tanecik +rep isterrrr... Tabii hak ettiyse isterrr
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Yalnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)