Arkadaslar Elimde Ekran Karti Var Herşeyi taktim ama pc gormuyor masaustunde sol tik yapiyorum özelliklerden bakiyorum görmüyor
sebebi nedir drive cdsi yok bir yardimci olursaniz sevinirim 

sebebi nedir drive cdsi yok bir yardimci olursaniz sevinirim 

Arkadaslar Elimde Ekran Karti Var Herşeyi taktim ama pc gormuyor masaustunde sol tik yapiyorum özelliklerden bakiyorum görmüyorsebebi nedir drive cdsi yok bir yardimci olursaniz sevinirim
![]()
Bazı bilgisayarlarda olan bir durum yüksek ihtimal driverdan kaynaklanan bir durum.
Bilgisayarınız marka, modelini ve kaç bit işletim sistemi kullandığınızı tam olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
şimdi kasan ddr3 ise otomatik okur eğer ddr2 ddr ise anakart sıkıntı yaratır zaten bunlar soketle geçer o yüzden ddr2 olabilir yüksek ihtimal çözümü aida64 indir öğren ekran kartı markası bit'i herşeyi netten kur driver 

Bilgisayar Markasi:Casper Modelini bilmiyorum 32 bit sistem xp
Bazı bilgisayarlarda olan bir durum yüksek ihtimal driverdan kaynaklanan bir durum.
Bilgisayarınız marka, modelini ve kaç bit işletim sistemi kullandığınızı tam olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Bilgisayar Markasi:Casper Modelini bilmiyorum 32 bit sistem xp
Başlat > Çalıştır'a dxdiag yazın çıkan pencerede üst menüden Ekran'a gelip ekran kartının adını ve modelini söylermisiniz ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)