- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 31
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. bugün sizlere Minecraft kazma katmanlarını göstericem. Normal katmanlarıda söyleyecektim ama kazmaları daha uygun gördüm.
Böyle bir konu açıldıysa üzgünümki forumda yeniyim ve bilmiyordum. İyi seyirler dilerim.
İlk olarak Tahta'dan Başlayalım.
Oyun'Da hayatta kalmada ilk katmandır. çok hızlı ve güçlü olmasada işimizi görür.
Bunlar ise gördüğünüz gibi Baştaki Tahta kazma.
Şimdi'De Taş kazma'Ya geçelim.
Oyunda en iyi 2. katmandır taş. Madenlerde kazarız genellikle. Oyunda en önemli şeylerden biridir.
Gördüğünüz gibi buda taş kazma ve yapımı.
Sırada Demir katmanı var.
Bu katman Oyunda çok önemli bir katmandır. Kazma versiyonunda ise hızlıdır. Bize gerekli olan bir katmandır.
ARKADAŞLAR FOTOĞRAFINI BULAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM.
Sırada ise Altın Katmanımız var.
Altın kazma İnanılmaz bir şekilde hızlıdır ancak saniyelik bir durumda hemen kırılır. Çokta tercih edilen bir katman değildir.
Buda altın kazmadan görüntü.
Sırada oyunun en hızlısı (altın haricinde) ve en sağlamı. Oyunun en iyi katmanı Elmas !
Dediğim gibi oyunun en iyisidir.
Buda gördüğünüz gibi oyunun en iyi kazması Elmas Kazma !
İLK KONUMDU ARKADAŞLAR BİRAZ KÖTÜ OLMUŞ OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN.
Böyle bir konu açıldıysa üzgünümki forumda yeniyim ve bilmiyordum. İyi seyirler dilerim.
İlk olarak Tahta'dan Başlayalım.
Oyun'Da hayatta kalmada ilk katmandır. çok hızlı ve güçlü olmasada işimizi görür.
Bunlar ise gördüğünüz gibi Baştaki Tahta kazma.
Şimdi'De Taş kazma'Ya geçelim.
Oyunda en iyi 2. katmandır taş. Madenlerde kazarız genellikle. Oyunda en önemli şeylerden biridir.
Sırada Demir katmanı var.
Bu katman Oyunda çok önemli bir katmandır. Kazma versiyonunda ise hızlıdır. Bize gerekli olan bir katmandır.
ARKADAŞLAR FOTOĞRAFINI BULAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM.
Sırada ise Altın Katmanımız var.
Altın kazma İnanılmaz bir şekilde hızlıdır ancak saniyelik bir durumda hemen kırılır. Çokta tercih edilen bir katman değildir.
Sırada oyunun en hızlısı (altın haricinde) ve en sağlamı. Oyunun en iyi katmanı Elmas !
Dediğim gibi oyunun en iyisidir.
İLK KONUMDU ARKADAŞLAR BİRAZ KÖTÜ OLMUŞ OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN.