ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Facebook - Giriş Yapılan Oturumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VolkanParlak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 402

VolkanParlak

Level 19
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,473
Çözüm
1
Online süresi
1h 53m
Reaksiyon Skoru
395
Altın Konu
2
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
324
MmoLira
-516
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Facebook'da en son giriş zamanı, en son nereden giriş yapıldığı, kim en son ne zaman hesabınıza girmiş gibi bilgiler oldukça önemlidir, şifrenizi ele geçirmek, e-posta gibi kişisel bilgilerinize ulaşmak, istenmeyen linklere tıklatarak kişisel ve banka bilgilerinizi ele geçirmeye çalışmak başlıca kötü niyetli hacker hedefleri arasında.

Eğer bizim dışımızda birisi Facebook hesabımızı ele geçirirse, bu sosyal hayatımız açısından felaketle sonuçlanabilir, hem tüm kişisel bilgilerimize ulaşılmış olur, hem de orada yayınlayacağı durum güncellemeleri, resimler ve arkadaşlarımıza göndereceği kötü niyetli mesajlar onlarla olan ilişkilerimize zarar verebilir, Facebook’da hesabınızın başka biri tarafından ele geçirildiğinden şüpheleniyorsanız, her girişinizde ya da şüphelendiğiniz zamanlarda aşağıdaki kontrolü yapmakta fayda var.

Yazılı Anlatım

• Facebook’a giriş yapın.
  • Sağ üstteki Hesap sekmesinden Hesap Ayarları‘na tıklayın.
  • Hesap Ayarları sekmesinde Hesap Güvenliği kısmını açın.
  • Hesap Hareketleri kısmında yer ve cihaz türü bilgilerini kontrol edin, eğer cihaz bilgilerinde yer alan işletim sistemi ya da browser türü kullanmadığınız cihazlara ait ise, hesabınızda şüpheli işlemler yapıldığı anlamına gelebilir.
  • Eğer hesabınız hala aktif olarak gözüküyorsa, aktiviteyi hemen sonlandırın.
  • Hesabınıza farklı bilgisayarlardan giriş yapıldığını düşünüyorsanız, hemen ilk iş olarak şifrenizi değiştirin. Eğer e-posta’nızın da ele geçirildiğini düşünüyorsanız, giriş e-postanızı değiştirmekte de fayda var.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Videolu Anlatım
(720p HD)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Resimli Anlatım

guak.png

2m6y.png

vohb.png

4195.png

Son düzenleme:
Çok güzel bir konu , teşekkürler volkan ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri