- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ya belki de her canı isteyen değilde yarışmada kazanılan ödül olarak olabilir mesela.
- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 9,978
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,955
- DevLira
- 0
-Neden şikayet edilen her konuyla yöneticilerden özellikle asdasdasddj , yasrausta01 vs ilgileniyor? Yani yöneticiler arasında bir görev dağılımı mı var merak ettim.
-Belki çok klasik bir soru olacak ama yönetimde yükselmek neden bu kadar zor? Cevabınızı az çok tahmin edebiliyorum ama sanki biraz ağır gibi yani deneme moderatörlükten moderatörlüğe dahi aylardır yükselemeyenler var. Bende yönetime girmek istiyorum ama açıkçası bu uzun süreç benim gözümü korkutuyor.
Birde son olarak size yaptığım ranklardan bir kaç örnek göstermek istiyorum düşünceleriniz benim için çok önemli sizce nasıl olmuşlar? başlangıç için iyi mi ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bir de bu var
bu da postbitte deneme
cevabınızı merakla bekliyorum...
bu yorumları yazan bırı eskı ynetım uyelerımızden bırıdır dıye dusunmuyor degılım acıkcası

sıkayetlerle kım nasıl ne kadar ılgılenıyor bunu anlaman ımkansız sadece 2 kısının adına dıkkat cekmıssın detaylar ıle ılgılı fıkrın yok olamazda ve acıklamam
ranklara gelınce cok cafcaflı olmus turkmmo tarzı bır sıte ıcın asırı gereksız
- Konular
- 2,515
- Online süresi
- 5h 37m
- Reaksiyon Skoru
- 428
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- 222
- DevLira
- 0
bu yorumları yazan bırı eskı ynetım uyelerımızden bırıdır dıye dusunmuyor degılım acıkcası
sıkayetlerle kım nasıl ne kadar ılgılenıyor bunu anlaman ımkansız sadece 2 kısının adına dıkkat cekmıssın detaylar ıle ılgılı fıkrın yok olamazda ve acıklamam
ranklara gelınce cok cafcaflı olmus turkmmo tarzı bır sıte ıcın asırı gereksız
Hayır yanlış tahmin yönetim üyesi değilim fakat uzman üyeydim ayrıca ranklar cafcaflı olabilir fakat gereksiz olarak nitelendirdiginiz ranklarda bir emek söz konusu ben bu ranklar kullanılsın demedim fikrinizi sordum. Genel anlamda yazdiginiz yorumlara bakıyorum da fazla sert bir üslubunuz var.
- Konular
- 10,503
- Online süresi
- 2d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 3,271
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 661
- MmoLira
- 797
- DevLira
- 0
[h=3]Geri Dönmek İsteyen Fahri Ve Uzman Üyelere Özel Yeniyıl Şansı[/h]
Konu unutuldu mu?
@peacemackers;
Konu unutuldu mu?

@peacemackers;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 9,978
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,955
- DevLira
- 0
Hayır yanlış tahmin yönetim üyesi değilim fakat uzman üyeydim ayrıca ranklar cafcaflı olabilir fakat gereksiz olarak nitelendirdiginiz ranklarda bir emek söz konusu ben bu ranklar kullanılsın demedim fikrinizi sordum. Genel anlamda yazdiginiz yorumlara bakıyorum da fazla sert bir üslubunuz var.
Sertimdir

ßéLa_07;17887575' Alıntı:
Unutulmadı az daha zamanı var
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)