ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

peacemackers'e söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1K
  • Görüntüleme Görüntüleme 72K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

peacemackers kimdir veya nedir ne iş yapıyor bilmiyorum hiç muhabettim olmasa bile çok yakın hissediyorum kendime sevecen gururlu onurlu biri gibi tanısam karamsar konuşmam :D

1- Bunun bilincinde olmasına rağmen nickini değiştirmeyen mi zeki?
2- Ben soru sordum, her sorunun cevaplanma gereksinimi vardır. Sadece ''evet, bilgim var'' ve ya ''hayır,bilgim yok'' diyeceksin bu kadar basit, atarlı davranmana gerek yok.

1. nick bilerek o şekilde alınmıştır.
2.güle güle

peacemackers kimdir veya nedir ne iş yapıyor bilmiyorum hiç muhabettim olmasa bile çok yakın hissediyorum kendime sevecen gururlu onurlu biri gibi tanısam karamsar konuşmam :D

* :P

Forumdaki yoğun mesaj,konu,soru gibi fazla zaman gerektiren işler,boş insanların sizden gereksiz yere çaldığı vakit,getirisi olmayan iş (maddi açıdan -bildiğim kadarıyla-, bütün bunlar düşünüldüğünde,gerçekten değiyor mu bütün bu çabanıza ?

Forum yönetimindeki yasaklar & kurallar düşünüldüğünde forum yönetimindeki arkadaşların,forum üzerinden maddi kazanç sağlaması büyük ölçüde zor.Sizce bu durum hakkında değişiklikler,iyileştirmeler yapılmalı mı ? yapılacak mı ?

-Umarım mutlu,huzurlu ve uzun bir evliliğiniz olur.

Kaç çocuğunuzun olmasını isterdiniz ?

Erkek çocuğunuz olsa adını ne koyardınız ? Kız çocuğunuz olsa adını ne koyardınız ?

Çocukta cinsiyet sizce önemli midir ?

Forumdaki yoğun mesaj,konu,soru gibi fazla zaman gerektiren işler,boş insanların sizden gereksiz yere çaldığı vakit,getirisi olmayan iş (maddi açıdan -bildiğim kadarıyla-, bütün bunlar düşünüldüğünde,gerçekten değiyor mu bütün bu çabanıza ?

Forum yönetimindeki yasaklar & kurallar düşünüldüğünde forum yönetimindeki arkadaşların,forum üzerinden maddi kazanç sağlaması büyük ölçüde zor.Sizce bu durum hakkında değişiklikler,iyileştirmeler yapılmalı mı ? yapılacak mı ?

-Umarım mutlu,huzurlu ve uzun bir evliliğiniz olur.

Kaç çocuğunuzun olmasını isterdiniz ?

Erkek çocuğunuz olsa adını ne koyardınız ? Kız çocuğunuz olsa adını ne koyardınız ?

Çocukta cinsiyet sizce önemli midir ?

* Haddinden fazla bir çaba göstermiyorum tüm günümü tüm hayatımı da adamış değilim bazen 1 saat herşeyi yoluna sokmaya yetiyor.
Getirisi yada götürüsüne pek bakmıyorum önemli olan dostluk ^^
* Herşey nasip
* Saol
* Şimdilik düşünmüyorum fakat ilerde olursa 1 tane
* ---
* Pek değil

Merhaba peacemackers benim küçük bir şikayetim olacaktı, bir tane CO-Admin niniz ona verilen görevi yerine getirmediği için ona insanlıkla belirtmeme rağmen beni banladı.

Olay şöyle ;
-Ben bi bilişim için şikayet konusu açtım 1 günde onaylandı.
-Yeni bilgiler ile tekrar açıcakım buda şikayet konusuydu ve üsülüne göre açılmıştı kurallara uygundu neyse 1 gün geçti onay yok 2 gün 3 gün falan derken ben yetkli kişiye mesaj attım bana dönüş yapmadı duvarına yazdım ve bana terslendi aşalayıcı konuşmalar sergiledi ve bende hemen yalakalık yapacak bir kişi değilim ve haklıysam sonuna kadar direnirim ve haklıydımda bende öyle yaptım direndim ama beni bir çocukmuş gibi azarlayıp davranıp banladı...

ŞİMDİ ONA BİR ÇİFT SÖZÜM VAR "
BEN KONUŞMAYI ÖĞRENDİM SEN İNSAN OL GEL"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri