HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
uzman uye alımları ne zaman olucak
* Bu tarz soruların bir cevabı yok ve olmayacak boşuna zorlamayın
*Bazı insanlara yaptıklarından dolayı ceza verdikten sonra gerçek yüzlerini ortaya çıkarmalarına ne diyorsunuz ?
*Forum üyeleri buluşmalı toplu bir şekilde olabilir mi ? Yer mekan belleyip
*Forum üyeleri buluşmalı toplu bir şekilde olabilir mi ? Yer mekan belleyip

Konu yarışmasındaki ödüllerin arttırılması gerektiğini düşünüyorum,fena değil ancak daha çekici ödüller olabilir.Özellikle 2. ve 3.'lük ödülleri,ilerleyen dönemlerde bu yönde bir iyileştirme yapılacak mı ödüllere ?
Balık tutmayı seviyor musunuz ?
Forumda teknik konularda görevli misiniz ? yoksa sadece forum içerisinde mi görevlisiniz ?
Bir insanda muhakkak olması gerektiğini düşündüğünüz bir özellik var mı ?
Yönetimde olanlar,banlı hesapları için,ban affından yararlanabilir mi ?
Nasıl ölmek isterdiniz ?
Forumda teknik konularda görevli misiniz ? yoksa sadece forum içerisinde mi görevlisiniz ?
Nasıl ölmek isterdiniz ?
Son düzenleme:
*Bazı insanlara yaptıklarından dolayı ceza verdikten sonra gerçek yüzlerini ortaya çıkarmalarına ne diyorsunuz ?
*Forum üyeleri buluşmalı toplu bir şekilde olabilir mi ? Yer mekan belleyip![]()
* Alıştık artık bizler
* zor

Konu yarışmasındaki ödüllerin arttırılması gerektiğini düşünüyorum,fena değil ancak daha çekici ödüller olabilir.Özellikle 2. ve 3.'lük ödülleri,ilerleyen dönemlerde bu yönde bir iyileştirme yapılacak mı ödüllere ?
Nasıl ölmek isterdiniz ?
* Düşünülebilir şimdilik aynı
* pek denemedim
* Heryerdeyim ben

* tabiki ^^
* hayır
* 4126846821 yerımden bıcaklasınlar sonra ustumden 489623874 adet tır gecsın dustugum yerde beton doksunler ustume ^^ tövbe estg
ölmek istemiyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)