Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

peacemackers'e söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1K
  • Görüntüleme Görüntüleme 72K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kimin tarafından çok değerli olduğunu ve sevildiğini de biliyor musun?

Seçme şansın olsa sabahları (yani sana göre sabahları ;) ) hangi şarkıyla uyanmak isterdin?

* Tabiki biliyorum :))
* Bir aslan miyav dedi ile uyanmak isterim dünya tatlısı bir kız sürekli yapıyor bunu :D

Size bir grafiker olarak sormak istiyorum. Uzun süredir kafamda tasarladığım birşey var. Metin2 ile ilgili. Bir nevi film. Yani anlayacağınız bir animasyon filmi yapmak istiyorum. Ancak bu konuda en ufak bir fikrim yok. Bu iş ne kadar zordur ? 2,5 saatlik bir animasyon filminin yapılması ne kadar uzun sürer ? Bu işe başlayacaksam tek başıma yapabilir miyim ? Filmimden örnek verecek olursam Metin2 temalı olacak. Aksiyon, Macera, Aşk konulu. Hatta bu animasyon filmini yaparsam ElyM2'ye tanıtım amaçlı uyarlamayıda düşünebilirim.

Size bir grafiker olarak sormak istiyorum. Uzun süredir kafamda tasarladığım birşey var. Metin2 ile ilgili. Bir nevi film. Yani anlayacağınız bir animasyon filmi yapmak istiyorum. Ancak bu konuda en ufak bir fikrim yok. Bu iş ne kadar zordur ? 2,5 saatlik bir animasyon filminin yapılması ne kadar uzun sürer ? Bu işe başlayacaksam tek başıma yapabilir miyim ? Filmimden örnek verecek olursam Metin2 temalı olacak. Aksiyon, Macera, Aşk konulu. Hatta bu animasyon filmini yaparsam ElyM2'ye tanıtım amaçlı uyarlamayıda düşünebilirim.

Animasyon işleri öyle basit işler değil hele ki 2. 30 saatlik bir çalışmadan bahsetmek profesyonel bir iş olması demek tek başına birşeyler yapman çok zor hadi yaptın diyelim tek başına yaptıgın işten bir görsellik beklemek zor oalbilir

Ely serverine gelince server benim değil yorum yapmama gerek yok

Animasyon işleri öyle basit işler değil hele ki 2. 30 saatlik bir çalışmadan bahsetmek profesyonel bir iş olması demek tek başına birşeyler yapman çok zor hadi yaptın diyelim tek başına yaptıgın işten bir görsellik beklemek zor oalbilir

Ely serverine gelince server benim değil yorum yapmama gerek yok

Şu video'nun başında ki gibi animasyon yapmayı düşünüyorum. Kafamdaki kurguyu hayal ettikçe bu işi yapmayı daha da çok düşünüyorum. Bu aşağıda ki videonun başında yapılan animasyon sahnesini yapmak ne kadar sürebilir peki ?

Şu video'nun başında ki gibi animasyon yapmayı düşünüyorum. Kafamdaki kurguyu hayal ettikçe bu işi yapmayı daha da çok düşünüyorum. Bu aşağıda ki videonun başında yapılan animasyon sahnesini yapmak ne kadar sürebilir peki ?

Bilemem ama uğraştırır baya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri