HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@peacemackers; Ben Farklı Düşünceye Sahip Bir İnsamım Benim Yapım Bu Sözümün Nereye Gidiceğini Bilirim Ve Ona Göre Cevap Veririm.
Açık Sözlüyümdür Buda Kimine Göre Beni Cekilmez Yapar Kime Göre Dürüst Yapar Bu Forumda En Sevmediğim Kişilerin Başında İlk Siz Geliyorsunuz... Bunu Bilmenizi İsterim
ve Nedenini Sorarsanız Konusma Tarzınız Küstahca ( Bence ) Bunun Yanı Sıra.
Siz Ve Formumuzun Bircok Yönetim Üyeleri Kendini Büyük Görüyor ?
Büyük Derken Şunu Kast Ediyorum... Forumda Kendini OLmazsa Olmaz OLarak Görüyor ?
ve Buda Son Sorum !
Yönetim Üyelerinin Biran Önce Konusma Şeklini Tarzını Değişdirmesi Lazım. Bunu Becerebilcek Kapasitede Yönetim Üyesi YokmU ?
Açık Sözlüyümdür Buda Kimine Göre Beni Cekilmez Yapar Kime Göre Dürüst Yapar Bu Forumda En Sevmediğim Kişilerin Başında İlk Siz Geliyorsunuz... Bunu Bilmenizi İsterim
Büyük Derken Şunu Kast Ediyorum... Forumda Kendini OLmazsa Olmaz OLarak Görüyor ?
ve Buda Son Sorum !
Yönetim Üyelerinin Biran Önce Konusma Şeklini Tarzını Değişdirmesi Lazım. Bunu Becerebilcek Kapasitede Yönetim Üyesi YokmU ?
Son düzenleme:
@peacemackers; Ben Farklı Düşünceye Sahip Bir İnsamım Benim Yapım Bu Sözümün Nereye Gidiceğini Bilirim Ve Ona Göre Cevap Veririm.
ve Buda Son Sorum !
1. Sen farklı düşünceye sahipsin emin ol bizlerde farklı düşüncelere sahibiz.
2. Düşüncelerin seni kimine göre çekilmez yapar kimene göre dürüst sende emin ol sen beni yada bizi seversin yada sevmezsin çokta önemli değil
3. Konuşma tarzı değil burada algılama tarzı daha önemlidir.
4. Senin burada şu yazmış olduğun konuşma küstahsızlık ve terbiyesizliğin 1 numaralı göstergesidir.Ben sana yada bir başkasına bu şekilde hitap etmedim ve bundan sonrada etmeyeceğimdir.
5. Kimse kendini burada büyük görmüyor ya dev aynasından bakıyorsundur karşındakine yada sen gerçekten ufacık kalmış olabilirsin
6. Sen şunu bunu istiyorsun diye kimse kendi karakterinden vazgeçecek değil fakında mısın bilmiyorum yazmış olduğun 40 50 kelemelik cümlede forum yönetimini aşağılamaya çalışmaktan başka bir halt yemedin ve fakat bu terbiyesizliği yapmış olmana rağmen forum kurallarına uymadığın halde ceza almıyorsun şu da seni yanıltmasın ki ses çıkarmıyorum 2. bir terbiyesizliğinde forumu başına yıkarım
Burda bana edilen hakaret yada saygısızlığı göz ardı ederim fakat Turkmmo yönetimindeki kişilere dil uzatırsan o dilini kesmesini de bilirim.
* Yönetim üyelerinde en çok aradıgınız 3 şey ?
* İlk yönetime girişiniz nasıl oldu o zamanlar kimler admindi ?
* Niye yeni fotograflar eklemıyorsunuz faceye ?
* En sevdiğiniz cümle ?
* Bir insanda nasıl özellikler olmalı ?
* En sevdiğiniz cümle ?
Son düzenleme:
* Yönetim üyelerinde en çok aradıgınız 3 şey ?
* En sevdiğiniz cümle ?
* Saygı - çalışkanlık - dürüstlük
* Majezik - Toretto - tefocan676 - admin

* Vakit bulupta çeksem olacak
* Bendensin

* insan olsun yeter

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)