Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Forumda gelecek için planlarınız nedir ?
Keşke forumda şu özellik olsun veya olmasın dediğiniz özellik var mı ?
Hosting bölümü için düşünceniz nedir ?
* Henüz bir planım yok 1 2 ay içerisinde şekiilenecek
* Bir kaç planım var eğer uygun olabilirse herkes görecek şimdi söylemeye gerek yok
* Çok yoğun bir bölüm fazla gereksiz kullanılıyor bazı yerleri sorun çıkartıyor boş yere
Şuan ki kadromuzda s.modları birer cümle ile tanımlarmısınız )
* Son terfilerde kimse yönetici olamadığına göre birer cümleden fazlası var aslında fakat yazamayacağım

Yaptığım videoları izlediniz mi ? İzlemediyseniz boş vaktinizde izler misiniz ? Bir de video hakkında ki görüşleriniz rica edebilir miyim ?
[h=3]
Moderatör olduğunu öğrenen Deneme Moderatör | Kendi Yapımım | iGrand
[/h]
[h=3]
TurkMMO Yükseliş (Neo) | Kısa Film | iGrand.. [New Season][/h](Not : Bunu kısa film gibi yaptım, TurkMMO'ya uyarladım. Çok beğenildi ve ilgi gördü. Mümkünse e-Dergi'ye eklenebilir mi ?)
[h=3]
TurkMMO Spam Saldırısına Uğrarsa | Kendi Yapımım | iGrand.. [Bölüm 2][/h]
[h=3]
[/h][h=3]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[h=3]
Yaptığım videoları izlediniz mi ? İzlemediyseniz boş vaktinizde izler misiniz ? Bir de video hakkında ki görüşleriniz rica edebilir miyim ?
Moderatör olduğunu öğrenen Deneme Moderatör | Kendi Yapımım | iGrand![]()
TurkMMO Yükseliş (Neo) | Kısa Film | iGrand.. [New Season]![]()
(Not : Bunu kısa film gibi yaptım, TurkMMO'ya uyarladım. Çok beğenildi ve ilgi gördü. Mümkünse e-Dergi'ye eklenebilir mi ?)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
TurkMMO Spam Saldırısına Uğrarsa | Kendi Yapımım | iGrand.. [Bölüm 2]![]()
Hepsini izledim eğlenceli olmuşlar
Bilal abicim elymt2 destek ekibine alım varmidir acaba soruyu oncedende sordum atlammissin sanırım 

Soru değilde söylemek istediğim bir şey var,
Ben bu forumu çözemedim. Yani forum genelde yönetim üyeleri içerisinde beraber takılıyor.
Forum geneli , teşekkürler, emeğine sağlık vs. vs. gibi veya güncelde açılan seri konular gibi mesaj sayısıyla yükseliyor..
Yani anlamadığım kısım, neden bu böyle?
Benim düşüncem bir tasarım konusunda herkes olmasa bile 1 - 2 kişi kişisel yorumunu ve eleştirisini ortaya sunmalı ama verilen cevap;
"Emeğinize sağlık."
Sorulara geçmek gerekirse,
1- Sizin bu durum hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
2- Bu durum forumu iyi bir yoldamı sürüklüyor yoksa kötü bir yoldamı?
Ben bu forumu çözemedim. Yani forum genelde yönetim üyeleri içerisinde beraber takılıyor.
Forum geneli , teşekkürler, emeğine sağlık vs. vs. gibi veya güncelde açılan seri konular gibi mesaj sayısıyla yükseliyor..Yani anlamadığım kısım, neden bu böyle?
Benim düşüncem bir tasarım konusunda herkes olmasa bile 1 - 2 kişi kişisel yorumunu ve eleştirisini ortaya sunmalı ama verilen cevap;
"Emeğinize sağlık."
Sorulara geçmek gerekirse,
1- Sizin bu durum hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
2- Bu durum forumu iyi bir yoldamı sürüklüyor yoksa kötü bir yoldamı?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)