- Konular
- 721
- Reaksiyon Skoru
- 899
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 280
- MmoLira
- -206
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle geçmiş olsun
1-Ne tür filmle seyrediyorsunuz
2- Film izlerken sinemanın verdigiigi tutkuyu ve aderanalini yaşadınızmı hani o büyük hoporlörlerden sesi verirler ya ilkilirsin veya korkarsın o tarzda
3- Gerilim filmleri severmisiniz
2- Film izlerken sinemanın verdigiigi tutkuyu ve aderanalini yaşadınızmı hani o büyük hoporlörlerden sesi verirler ya ilkilirsin veya korkarsın o tarzda
- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 9,978
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,955
- DevLira
- 0
Öncelikle geçmiş olsun
* macera bilim kurgu seviyorum genelde
* İşin zevki orda o tarz film izlemeye alışında evde de o hazzı yaşamak için sinema sistemleri alıyoruz zaten mükemmel bir hissiyat
* Severim ama son zamanlarda nadir etkileyen filmler var
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Ben imzama 1 tane resim yükleyemezken millet 3-4 resim yüklüyor nası yapıcam ben bi beceremedim
kısacası imzama nasıl resim yüklicem
Bi üst sohbet bölümünde biz konu açamayacaksak ve sadece senin açtığın konulara mesaj yazmakla mecbur bırakılacaksak sohbet bölümü niye var
kısacası imzama nasıl resim yüklicemBi üst sohbet bölümünde biz konu açamayacaksak ve sadece senin açtığın konulara mesaj yazmakla mecbur bırakılacaksak sohbet bölümü niye var
- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 9,978
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,955
- DevLira
- 0
Ben imzama 1 tane resim yükleyemezken millet 3-4 resim yüklüyor nası yapıcam ben bi beceremedimkısacası imzama nasıl resim yüklicem
Bi üst sohbet bölümünde biz konu açamayacaksak ve sadece senin açtığın konulara mesaj yazmakla mecbur bırakılacaksak sohbet bölümü niye var
*vip üye olacaksın yada yönetime gireceksin.
Bölümün adı sohbet kimse yorum yazmaya mecbur değil o kadar zoruna gittyse bu bölüme adımını atmazsın olur biter.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)