InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

peacemackers'e söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1K
  • Görüntüleme Görüntüleme 72K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Soma'daki olaylar ile düşünceleriniz neler?
Sizce ihmalmi yoksa hatalardanmı bunlar oldu?
Hayatını kaybeden işciler hakkındaki düşünceleriniz?

* Sabotaj oldugunu düşünüyorum.
* Her kazada yada olayda illaki ihmal yada ihmaller vardır.
* Rahmet dilemekten başka yapcagım bir şey yok
somada 4 yıl yaşadım o yüzden bu tarz olaylar rahatsız ediyor beni :/
madem ocakalrında yıllardır bu olayla yaşanıyor taşeron firmalarda oldukca bu olaylar daha da yaşanacaktır. Devlet kendisi el koysa katı kurallarla bu sorunlar olmayabılr yada en aza ındırgene bılır.
Olayı inc elemdım okuyorum somada ki kişilerden bilgi alıyorum yangın cıkar cıkmazdegıl bu olay madende en fazla insanın bir arada oalcagı zamanda patlak vermesi düşündürücü ilk baaşta da dediğim gibi sabotaj dersın kundak dersin ama kesınlıkle kaza olduguna inanmıyorum.

Bu ülkede planlı programlı binlerce iş yapılmakta bu da onlardan sadece 1 tanesi son 1 2 yılda bu ve benzeri olayları ülkece yaşıyoruz normal oldugunu sanmıyorum...

hee taşın altından bir çapanoğlu çıkmakta...

1)Metin2 private server top 10 listesi sizce doğru bir şey mi??? Bence çok yanlış diğer tanıtımları gölgede bırakacaksınız hâlâ böyle bir sey yapmakta kararlı mısınız???

2)Neden elym2 gm leri forum yönetiminden seçiliyor??

Sayın admin ben forumda maderatördüm ve bazı özel işlerimden dolayı maderatörlüğü bırakmak zorunda kaldım ve benim bildiğimYönetime uzun sürelerce emek vermiş ve görevini bırakmış kişilere verilen özel bir rütbedir.Sadece Moderatör olduktan sonra ayrılan üyelere verilir. ve bende Maderatör'düm görevi bırakdım ve ciddi bi şekilde ailevi sorunlarda başladı Rabbime Hamdolsun uzun sürmedi sorunlar düzeldi ben görevi değil sadece fahri üyelik hakkımı istiyorum siz nasip görürseniz bunun nedenide yönetimde baktıgım spor bölümünde paylaşımlarımı rahatca yapmak reklamsız benim bilgisayarım eskidir reklamlara gelemiyor ağırlaştırıyor sizde nasip görürseniz fahri üyelik hakkımdır

1)Metin2 private server top 10 listesi sizce doğru bir şey mi??? Bence çok yanlış diğer tanıtımları gölgede bırakacaksınız hâlâ böyle bir sey yapmakta kararlı mısınız???

2)Neden elym2 gm leri forum yönetiminden seçiliyor??

* Bugune kadar var olan bir konuydu reklamları gölgede bırakmadı da bugun mu bırakcak :)
* Tanımadıgımız güvenmediğimiz kişilere gm lık vermeyı düşünmüyoruz açıkcası...

20.000TL versem hesabını verirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri