- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Teşekkürler. Lonca savaşı turnuvası güzel olurdu.İki tarafa da tebrikler. Lonca savaşı turnuvası falan olsa güzel olur.![]()
- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
oyun umrumda değil artık arada giriyorum hala neyin peşindesinz ? benim olan loncayı yenin sonra konuşun buda kanıtı taze taze bugün çektim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sende beyin 404 found error belli. Orda biz 3 sura 2 samandık siz kaç kişiydiniz ? 5 kişiyle lonca savasına giremiyeceğimiz malum. Biz bu haldeyken bile siz baş beklediniz ki buda sizin rezilliğiniz baş yapıtı oldu resmen. Bak o savaşta bile sayıca bizden üstündünüz yendik. Şimdi gine rezillik ss leri atacağına önce tebrik et, daha çok lonca savası yaparız,. Siz yenincede biz tebrik ederiz.- Katılım
- 13 Kas 2011
- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 273
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tosunm reddetti diyorsunuz ya kaç kişiydik loncada ozamn ?onu söyle beyin sende öyle ansıızn gönderirler bizim lonca kurucusu red eder onada eyv haberi olucak diye bişi yok lonca savaşından ama beizde 4 5 kişiydik ozamn loncada bunlar göz önüne gelmiyor kndi 4 5 kişi oldukları göz önüne geliyor mavide 3 4 tane boş var sanıyordum hepsi boşmuş sanırsam :l03: birde orda o kadar kişiydinz köyedekileri neden saymıyorsun veya çöl ortasınakileri
sıkışınca şu kadar kişiydik diye laf çevirin 
sıkışınca şu kadar kişiydik diye laf çevirin 
Son düzenleme:
- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Birader bizim laf cevirdiğimiz yok. 1- ogün kule önünde Avira loncasında en az 7-8 kişi vardı. Biz de okadardık lonca savasını öyle gönderdik kıvırma hemen. La şeref nerde kac kişiydik la sana dün .çlde kaç kişi oldugumuzu nicklerine kadar sayarım. Ben doctormatt Reus... Pınklody Neo... Kaç kişimiymiş la. Ulan madem bişiler söylüyecen gözlem yapda söyle, sonra yalancı duruma düşüyon.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)