HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Pazartesinden beri açtıgım konuya allahın bir kulu olumlu olumsuz cevap vermıyor
130 level charın msn şifresini unuttum aynı msnının farklısını kurdum yardım edicekmisin etmiycekmisin arkadaş !
Adminm 2.serverda oynuyorum 130 level charım var
Msn kod gelmiyor fakat
olay şu
pozzy_06@outlook.com
Bu msn şifre biliyorum
fakat kayıtlarda
pozzy_06@hotmail.com
bunun şifre bilmiyorum
Napıcam yardımcı olursanız teşekkür ederim
130 level charın msn şifresini unuttum aynı msnının farklısını kurdum yardım edicekmisin etmiycekmisin arkadaş !
Msn kod gelmiyor fakat
olay şu
pozzy_06@outlook.com
Bu msn şifre biliyorum
fakat kayıtlarda
pozzy_06@hotmail.com
bunun şifre bilmiyorum
Pazartesinden beri açtıgım konuya allahın bir kulu olumlu olumsuz cevap vermıyor
Msn kod gelmiyor fakat
olay şu
pozzy_06@outlook.com
Bu msn şifre biliyorum
fakat kayıtlarda
pozzy_06@hotmail.com
bunun şifre bilmiyorum
Bu tamamen sana bağlı bir durum. Hotmailden şifremi unuttum yapıyorsun alternatif sunuyorlar. Bunları denemelisin.
ablaların ablası uzun zamandır chara giren falan yok araştır bi yamuk yok msn şifre unuttunuzda bilmedıgım bi telefon numarası var hesbaı calan msn oynamış onu demek istiyorum
ablaların ablası uzun zamandır chara giren falan yok araştır bi yamuk yok msn şifre unuttunuzda bilmedıgım bi telefon numarası var hesbaı calan msn oynamış onu demek istiyorum
Bak sen de haklı olabilirsin ancak bize de hak vermelisin. Bu konuda elimizden birşey gelmez, hesap başkasının olabilir herşey olabilir. Bu sana inanmadığımızı yada yalancı olduğunu düşündüğümüzü ortaya çıkarmaz ancak bu durumda olan o kadar çok kişi var ki bir kişiye özel davranamayız defalarca belirtiyoruz hesaplarınızdan siz sorumlusunuz dikkatli olun diye. Üzgünüm bu konuda yapılabilecek inan birşey yok. Alternatifleri denemelisin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)