Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Admin YETER ARTIK YA BURAMA KADAR GELDİ YETER

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HayatYalan27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 744
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pazartesinden beri açtıgım konuya allahın bir kulu olumlu olumsuz cevap vermıyor

130 level charın msn şifresini unuttum aynı msnının farklısını kurdum yardım edicekmisin etmiycekmisin arkadaş !

Adminm 2.serverda oynuyorum 130 level charım var

Msn kod gelmiyor fakat

olay şu

pozzy_06@outlook.com
Bu msn şifre biliyorum

fakat kayıtlarda

pozzy_06@hotmail.com

bunun şifre bilmiyorum

Napıcam yardımcı olursanız teşekkür ederim

Pazartesinden beri açtıgım konuya allahın bir kulu olumlu olumsuz cevap vermıyor

130 level charın msn şifresini unuttum aynı msnının farklısını kurdum yardım edicekmisin etmiycekmisin arkadaş !

Adminm 2.serverda oynuyorum 130 level charım var

Msn kod gelmiyor fakat

olay şu

pozzy_06@outlook.com
Bu msn şifre biliyorum

fakat kayıtlarda

pozzy_06@hotmail.com

bunun şifre bilmiyorum

Napıcam yardımcı olursanız teşekkür ederim

Bu tamamen sana bağlı bir durum. Hotmailden şifremi unuttum yapıyorsun alternatif sunuyorlar. Bunları denemelisin.

ablaların ablası uzun zamandır chara giren falan yok araştır bi yamuk yok msn şifre unuttunuzda bilmedıgım bi telefon numarası var hesbaı calan msn oynamış onu demek istiyorum

ablaların ablası uzun zamandır chara giren falan yok araştır bi yamuk yok msn şifre unuttunuzda bilmedıgım bi telefon numarası var hesbaı calan msn oynamış onu demek istiyorum

Bak sen de haklı olabilirsin ancak bize de hak vermelisin. Bu konuda elimizden birşey gelmez, hesap başkasının olabilir herşey olabilir. Bu sana inanmadığımızı yada yalancı olduğunu düşündüğümüzü ortaya çıkarmaz ancak bu durumda olan o kadar çok kişi var ki bir kişiye özel davranamayız defalarca belirtiyoruz hesaplarınızdan siz sorumlusunuz dikkatli olun diye. Üzgünüm bu konuda yapılabilecek inan birşey yok. Alternatifleri denemelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri