Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hayırlı forumlar.
Daha önce verildi mi bilmiyorum, ben bi yerde verildiğini gördüm, oda düzensiz bi şekilde verilmişti. Bende kendim düzenledim şekil olarak ve paylaşıyorum.
Not : Yaptığım basit şey için rep isteyecek değilim, sadece bir yorum atmanızdır.
Girişteki Görünüm :
Şuanki resimde server ismim görünüyor, puttyde nasıl gördüğünü göstermek için resim aldım, ama sizin ekleyeceğiniz dosyada öyle bir isim yazmaz merak etmeyin.
NASIL EKLEYECEĞİM ? DİYENLERE :
İndirdiğiniz dosyayı filezillanıza girdikten sonra /etc bölümüne atın ve putty inize girin, yapacağınız tek işlem budur.
DOSYA TC :
Virüs Total :
Daha önce verildi mi bilmiyorum, ben bi yerde verildiğini gördüm, oda düzensiz bi şekilde verilmişti. Bende kendim düzenledim şekil olarak ve paylaşıyorum.
Not : Yaptığım basit şey için rep isteyecek değilim, sadece bir yorum atmanızdır.
Girişteki Görünüm :
Şuanki resimde server ismim görünüyor, puttyde nasıl gördüğünü göstermek için resim aldım, ama sizin ekleyeceğiniz dosyada öyle bir isim yazmaz merak etmeyin.
İndirdiğiniz dosyayı filezillanıza girdikten sonra /etc bölümüne atın ve putty inize girin, yapacağınız tek işlem budur.
DOSYA TC :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Hayırlı forumlar.
Girişteki Görünüm :
![]()
DOSYA TC :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Fonksiyonları Kullanılabiliyormu?
Fonksiyonlrı derken ?Fonksiyonları Kullanılabiliyormu?
Fonksiyonlrı derken ?
Start verme gibi fonksiyonlar tam script halinde değil mi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...