- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo Biz Bir İlki Yapmaya Geldik.
Hiç Bir ücret vs almadan yardım edicez ve filesler yapıcaz Turkmmo'da paylaşıcaz. Metin2 Üzerine Bir Sürü Yenilik Getiricez.
Bu Tim 5 Kişiden Oluşmaktadır ve Bu Kişiler Turkmmoda Üyedir.
Kurallar Böyle Bir Şeyi Yasaklıyor Olabilir Fakat Biz Sadece Yardım Amaçlı Açtık Bu Hesabımızı ..
Hesap 5 Kişi Tarafından Kullanılmaktadır ve Her bir üyemiz olgun kişilerden ve metin2 hakkında üst düzey bilgi sahibi kişilerden oluşmaktadır.
Firmalara ücretsiz files vs yapılacaktır .
İstek üzerine ücretsiz kişisel files yapılacaktır.
Metin2 Server Editleme vs Yapılacaktır.
Metin2 Konusunda Herşey Ücretsiz Sağlanacaktır..
Bu Tim sadece Amacı : Metin2 Hakkında Herşeyi Ücretsiz Sağlamak. ve Metin2 Hakkında Bilgi Sahibi Olmayan Kişilere Bilgi Vermek.
Tim Üyeleri İsimleri Şifrelenmiştir [Turkmmo yönetimi üyeleri bulması kolay olabilir fakat bunların açıklanmamasını istiyoruz ]
Şimdiden Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun Yakında Mükemmel Ötesi Bir TR Tipi Files İle Kendimizi Tanıtıcaz..
Herkese İyi Forumlar...
Hiç Bir ücret vs almadan yardım edicez ve filesler yapıcaz Turkmmo'da paylaşıcaz. Metin2 Üzerine Bir Sürü Yenilik Getiricez.
Bu Tim 5 Kişiden Oluşmaktadır ve Bu Kişiler Turkmmoda Üyedir.
Kurallar Böyle Bir Şeyi Yasaklıyor Olabilir Fakat Biz Sadece Yardım Amaçlı Açtık Bu Hesabımızı ..
Hesap 5 Kişi Tarafından Kullanılmaktadır ve Her bir üyemiz olgun kişilerden ve metin2 hakkında üst düzey bilgi sahibi kişilerden oluşmaktadır.
Firmalara ücretsiz files vs yapılacaktır .
İstek üzerine ücretsiz kişisel files yapılacaktır.
Metin2 Server Editleme vs Yapılacaktır.
Metin2 Konusunda Herşey Ücretsiz Sağlanacaktır..
Bu Tim sadece Amacı : Metin2 Hakkında Herşeyi Ücretsiz Sağlamak. ve Metin2 Hakkında Bilgi Sahibi Olmayan Kişilere Bilgi Vermek.
Tim Üyeleri İsimleri Şifrelenmiştir [Turkmmo yönetimi üyeleri bulması kolay olabilir fakat bunların açıklanmamasını istiyoruz ]
Şimdiden Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun Yakında Mükemmel Ötesi Bir TR Tipi Files İle Kendimizi Tanıtıcaz..
Herkese İyi Forumlar...
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
Hayırlı olsun.
- Konular
- 471
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 16h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 560
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 209
- DevLira
- 0
turkmmo için güzel bi proje yardıma ihtiyacınız olursa : sonne@turkmmo.com .. skype adresim .
- Konular
- 122
- Online süresi
- 7h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 251
- MmoLira
- 166
- DevLira
- 0
Hayırlısı olsun Hoşgeldin.Umarım istenilen hedefa ulaşılır ve umarım bazı çıkarcıların bir nebzede olsa ayaklarının altı kayar... 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)