- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaslar gecenlerde benim adıma fake hesapacmıslar ve bazı sayfalardaki admin arkadaslarımın yardımı ile fake hesabımı kapattırdım...
Ancak şöyle bir sorun var ki facebookda hiç şikayet grubu veya toplulugunun olmadıgını gördüm ve sayfayı suan itibarıyla kurmus bulunmaktayım....
Herkezin adına fake hesab kurula bilir yarın bidaha benim basımada gele bilir sizin basınızada gelebilir ...
Bu grubun amacı sadece ve sedece fake hesabları kapattırmak ve sizin önceden kulladıgınız ve suan şifresini bilmediginiz hesablarının kapattırmaktır
nasıl bir yol ile bu hesabı kapattırmayı saglıyacaksınız derseniz tamamen dogal yollarla yani gerçek kişilerin yardımıyla benim senin ve diyerlerinin şikayetleri ile hesabları kapattıracagız...
eski facelere ve fakelere SON
sende gel, seninde senin adına fake hesabın kalmasın....
facebook grup link :
begen + begendir + öner ki
birlikden güç dogar....
Ancak şöyle bir sorun var ki facebookda hiç şikayet grubu veya toplulugunun olmadıgını gördüm ve sayfayı suan itibarıyla kurmus bulunmaktayım....
Herkezin adına fake hesab kurula bilir yarın bidaha benim basımada gele bilir sizin basınızada gelebilir ...
Bu grubun amacı sadece ve sedece fake hesabları kapattırmak ve sizin önceden kulladıgınız ve suan şifresini bilmediginiz hesablarının kapattırmaktır
nasıl bir yol ile bu hesabı kapattırmayı saglıyacaksınız derseniz tamamen dogal yollarla yani gerçek kişilerin yardımıyla benim senin ve diyerlerinin şikayetleri ile hesabları kapattıracagız...
eski facelere ve fakelere SON
sende gel, seninde senin adına fake hesabın kalmasın....
facebook grup link :
begen + begendir + öner ki
birlikden güç dogar....
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
Bu bölümde facebook'ta önemli bilgileri paylaşabileceğimiz bir bölümdür böyle konulara gerek yok isteyene özelden link verirsin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...